Waar op vakantie in maart?

Ga op zonvakantie in maart

Maart is niet voor velen een maand om op vakantie gegaan. In februari is het immers net schoolvakantie geweest en in april komen er pas weer wat algemene vrije dagen aan. Toch is ook deze maand perfect voor een lekkere zonvakantie. Denk bijvoorbeeld aan Kaapverdië waar het ook in maart zo'n 25 graden is of ga naar Thailand waar het eigenlijk altijd lekker is. Maargoed, zo kunnen we nog wel verder een lijstje maken met fijne winterzon plekken en die vind je hier dan ook onder. De lijst hebben we tot stand gebracht door te kijken naar zonuren, de gemiddelde temperatuur, prijs én uiteraard gekeken of het een mooi en gezellig land is om naartoe op vakantie te gaan. Lees snel verder en laat je vervolgens inspireren voor jouw reisje in maart 2018!

10 top zonvakantie bestemmingen voor in maart:

Kaapverdië

Vakantie kaapverdië

Naar de Kaapverdische eilanden in maart

Slapen in luxe resorts voor een klein prijsje? De hele dag relaxen in de zon? Zwemmen in een mooie zee? Dat kan allemaal als je deze maart naar de Kaapverdische eilanden gaat. Hier vlieg je bovendien binnen 6 uur naartoe vanuit Nederland en soms al vanaf 550,- euro waarbij vlucht en hotel inclusief zijn.

Aanbiedingen Kaapverdië

1. Kras.nl
2. Tui.nl
3. Kras.nl
4. Sunweb

Vliegtickets

- Wtc.nl
- Cheaptickets.nl

Canarische eilanden

Vakantie Canarische eilanden

Naar de Canarische eilanden in maart

Of je nu naar Tenerife gaat of juist naar Lanzarote, elk van de Canarische eilanden is eigenlijk heerlijk om naartoe te gaan in maart. Je vindt er fijne stranden, leuke stadjes en er is ook vanalles te doen. Verder zijn deze landen ook niet al te ver vliegen, zo kun je er al binnen 4 a 5 uur zijn en de temperatuur is er ook goed. Zo kan het in maart al boven de 20 graden zijn en heb je er heel wat zonuren. Wil je hier naartoe op vakantie? Check dan ook eens all inclusive aanbienden, die zijn vaak nog goedkoper dan losse tickets. Aanbiedingen vind je soms al vanaf 250,- euro.

Aanbiedingen

1. Sunweb
2. Tui.nl
3. Kras.nl

Vliegtickets

- Wtc.nl
- Cheaptickets.nl

Verenigde Staten

Vakantie USA

Naar Miami of Florida in maart

Lekker westers, maar met oneindig veel zon? Uitgestrekte stranden en je hele vakantie in maart lekker relaxen? Dan moet je echt naar Californië of Florida in the USA. Hier kun je een super relaxte vakantie hebben, maar bijvoorbeeld ook fijn shoppen of 's avonds lekker uit eten. Je vliegt soms al naar Amerika voor minder dan 500,- euro.

Aanbiedingen USA

Cuba

Vakantie Cuba

Naar Cuba op zonvakantie in maart

In Cuba vind je niet alleen zon, maar ook nog eens een fantastische cultuur. Hier rijd je in super old timers, bezoek je bijzondere steden als Havana en maak je excursies waarbij je gaat paardrijden, sigarenrollen of salsa dansen. Cuba is echt een must do om ooit naartoe te gaan. Zoek je mooie stranden? Dan is Varadero de aangewezen plek. Vind aanbiedingen voor Cuba in maart vanaf 675,- euro.

Aanbiedingen Cuba

Egypte

Vakantie Eypte februari

Naar Egypte op zonvakantie in maart

In Egypte is gemiddeld zo'n 22 graden in maart en daarmee is het een fijne bestemming voor een zonvakantie. In maart kun je bijvoorbeeld op winterzonvakantie gaan naar Eilat, Hurghada of de plek Sharm el Sheik. Hier vind je super veel fijne hotels waar je voor een betaalbare prijs kan verblijven, kun je lekker eten en de hele dag genieten van de zon. In maart vind je soms al aanbiedingen voor Egypte vanaf 250,- euro.

Aanbiedingen Egypte

1. Tui.nl
2. Sunweb
3. Fox vakantie
4. Kras.nl

Vliegtickets

- Wtc.nl
- Cheaptickets

Dubai

Vakantie dubai

Naar het hete Duba op winterzonvakantie in maart

Je hebt gigantische skyscrapers als de Burj Khalifa, maar ook een heel groot strand en gigantische hotels met de mooiste zwembaden: Ontdek Dubai! Hier vlieg je in zo'n 5 a 6 uur naartoe en vervolgens kun je er perfect shoppen in een van de grote winkelcentra en er genieten van het warme weer, want gemiddeld is het hier boven de 30 graden in maart. Verder is het fijn dat je hier soms al voor minder dan 350 euro naartoe kunt én een hotel kan vinden.

Aanbiedingen Dubai

1. Tui.nl
2. VakantieXperts
3. Sunweb

Vliegtickets

- Wtc.nl
- Cheaptickets

Thailand

Vakantie Thailand oktober

Op vakantie naar Thailand in maart

Of het nu zomer of winter is in Nederland, in het Aziatische Thailand is het altijd super lekker. Je kan er in het noorden mooie trekkings maken, overal bijzondere tempels bezoeken en in het zuiden vind je er echte bounty eilanden. Ga bijvoorbeeld naar Koh Phi Phi, Koh Phangan of Koh Chang. Verder is ook Bangkok een bijzondere stad om ooit te zijn geweest. Thailand is dan wel iets verder vliegen dan andere bestemmingen, maar een ticket vind je soms al voor zo'n 550 euro en het leven daar is er ook niet duur.

Aanbiedingen Thailand

1. Tui.nl
2. 333 Travel
3. Fox vakantie

Vliegtickets

- Wtc.nl
- Cheaptickets

Gambia

Vakantie Gambia

Op zonvakantie naar Gambia in maart

Het is een ontzettend smal en uitgestrekt land in Afrika, maar wat kun je hier mooie vakanties beleven. Ga er naar het strand of trek juist het binnenland in en ontdek meer over de cultuur en natuur van het land. Het is in Gambia in maart rond de 35 graden, je vindt er dan ook hagelwitte stranden waar je super goed kunt relaxen en daarmee is Gambia ook een fijne vakantieplek. Je kan al naar Gambia op vakantie in maart vanaf 380,- euro met:

Aanbiedingen Gambia

1. Tui.nl
2. Kras.nl
3. Sunweb

Vliegtickets

- Wtc.nl
- Cheaptickets

Dominicaanse Republiek

Vakantie Dominicaanse republiek

Naar de Dominicaanse Republiek

Wil je naar de zon in maart? En genieten van de Zuid Amerikaanse cultuur? Vlieg dan naar Punta Cana of Bavaro in de Dominicaanse Republiek. Je geniet er 's middags van de Caraïbische zee en 's avonds kun je er vaak goed gaan dansen en lekker uit eten. In maart is het er gemiddeld zo'n 29 graden en je vliegt al naar de Dominicaanse Republiek vanaf 649,- euro.

Aanbiedingen

1. Tui.nl < TIP!
2. VakantieXperts
3. Kras.nl

Vliegtickets

- Wtc.nl
- Cheaptickets

Curacao

Vakantie Curacao

Naar Curacao op zonvakantie in maart

In Curacao kun je van een ding zeker uit gaan: Dat het er lekker weer is! Voor een zonvakantie is dit dus een prima vakantiebestemming, vandaar dat deze plek ook niet in deze top 10 voor maart ontbreekt. Wil je hier naartoe? Dan vind je vaak al aanbiedingen vanaf 575,-:

Aanbiedingen Curacao

Waar is het warm in maart?

We hebben geprobeerd om een lijstje van zonvakantie bestemmingen te maken, waar het in maart ook nog warm is. Check dus even bovenstaande als je wilt weten wat het antwoord is op de vraag "Waar is het warm in maart". Hier staan ook zeker leuke bestemmingen tussen voor maart 2018.

Meer reistips over reizen in maart

Heb je zin om eerst meer reisinpiratie op te doen voor je op vakantie gaat in maart? Dan kun je er ook voor kiezen om een aantal gratis reisgidsen te bestellen. Wij hebben een selectie van allerlei gratis reisgidsen gemaakt, die je gewoon online kan bestellen en vervolgens binnen een of twee werkdagen al op je deurmat bezorgt krijgt. Natuurlijk hebben we ook tips voor januari en februari voor je op reen rij gezet. Bekijk bijvoorbeeld onze tips voor februari of lees onze zonvakantie tips voor april eens!.

Geef een reactie, deel jouw reistips!