Ontmoet We Are Travellers

We Are Travellers is ontstaan uit, hoe kan het ook anders, een liefde voor reizen. Je vindt hier reisinformatie en tips voor reisbestemmingen in Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië en Midden-Amerika. Ook geven we tips voor stedentrips of roadtrips in Europa. We inspireren met blogposts gevuld met reisnieuws, infographic’s, reis gadgets, foto’s en reisfilms! Laat je inspireren door een van onze verhalen! Oh, en wil je graag meer informatie over de site, een keer zelf meeschrijven of de perskit ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@wearetravellers.nl of gebruik het contactformulier.

Ontmoet the travellers:

Roell de Ram van WeAreTravellers
Founder & travelblogger
Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.
MargjeWeAreTravellers
Editor in Chief & travelblogger
Als klein meisje tekende ik al reisroutes uit in de atlas én had ik een poster van een oude Volkswagenbus boven mijn bed. Inmiddels heb ik al heel wat reizen gemaakt: liftend, met de trein en met mijn eigen Volkswagenbus door Europa en met m'n backpack naar verre bestemmingen (het liefst in Latijns-Amerika).
Michel
Travelblogger
Michel heeft drie grote liefdes. De eerste heeft alles met muziek te maken, maar deze zangeres reist (ondanks dat ze een beetje vliegangst heeft) ook maar wat graag de wereld rond. Ze bezocht landen als Myanmar en Thailand, maar wordt ook blij van strandbestemmingen in Europa. En haar lievelingseten? Dat is ijs, ijs en nog meer ijs!
Avatar foto
Travelblogger
Hi! Ik ben Roos, een creatieve dromer en bovenal een gepassioneerd reiziger. Van ruïnes tot parachutespringen, van Europa tot Oceanië: ik ben altijd in voor avontuur! Voor mijn studie heb ik vier maanden in Sydney gewoond, waarna ik door Australië en Nieuw Zeeland heb gereisd. Hiernaast koester ik een grote liefde voor het Verenigd Koninkrijk, waar ik een jaar als au pair heb gewerkt en mijn master heb gedaan. Mijn doel in het leven is om zoveel mogelijk van de wereld te zien, door middel van cultuur, natuur en avontuur!
SimoneWeAreTravellers
Travelblogger
Ik ben Simone Vos en ik heb een grote voorliefde voor reizen, kunst, cultuur en motorrijden. Ik schrijf heel graag en vaak, als freelance journalist en af en toe blog ik voor mezelf. Ik houd van achtergrondverhalen: verhalen over mensen, mooie en bijzondere plekken en gebeurtenissen. Voor We Are Travellers schrijf ik over alle toffe plekken waar ik ben geweest en geef ik tips voor mooie reizen.
Alleen backpacken Filipijnen Su Ling Tan
Travelblogger
Hey guys! Ik ben Su Ling en na mijn eerste verre reis in 2014 door Cuba, heb ik mijn liefde voor het reizen ontdekt! Sindsdien leef ik van reis tot reis en is mijn bucketlist oneindig lang. Ik heb onder andere een aantal maanden in Curaçao gewoond en heb inmiddels al meerdere landen in zowel Azië als Zuid-Amerika bezocht. Wanneer ik niet reis, ben ik fulltime aan het werk bij een marketing bureau in Amsterdam. Ik wil jullie met mijn verhalen graag inspireren om ook de stap te zetten de wereld te verkennen of dit nu alleen is of samen! Er is zoveel moois om te zien!
profielfoto_chris-2
Travelblogger
Mijn naam is Chris, een fotograaf vooral gericht op outdoor-, lifestyle- en reisfotografie. Of ik nou beland op een traditioneel offerritueel in Myanmar, of bovenop een berg met mijn tentje in diepe sneeuw: het kan niet avontuurlijk genoeg! Kijk voor meer van mijn recente werk op instagram.com/theadventurizer
LaraWeAreTravellers
Travelblogger
Hey daar, ik ben Lara. Studente uit België en sinds klein meisje al gek op het buitenland. Als kleine meid droomde ik al van een reis naar New York, deze bestemming staat dan ook bovenaan op mijn bucketlist. Verre of dichte reizen, citytrip of backpacking trip, mij kan je met alles gelukkig maken. Er is dan ook geen enkel moment dat ik geen reisje aan het plannen ben. Enjoy!
Avatar foto
Travelblogger
Hi, mijn naam is Nicky! Sinds een vakantie naar Bali vijf jaar geleden ben ik verslaafd aan reizen. Ik heb sindsdien vele nieuwe landen mogen ontdekken, zeker tijdens het backpacken in Azië. Bij terugkomst van vakanties en reizen ga ik altijd meteen aan de slag om hier fotoboeken van te maken, zo blijf ik nagenieten. Verder staat mijn boekenkast vol Lonely Planets, want ben ik niet op pad dan ben ik wel aan het dromen over de volgende reis.
Rianne strandmeisje
Travelblogger
Mij kun je wakker maken voor een stralende zon, de voeten in het zand en een toffe hike of watersportactiviteit op de planning! In Nederland vind je me op het strand van Wijk aan Zee, maar zodra de zon in ons kikkerlandje niet meer te bekennen is, gaat mijn reisradar op scherp om op een nieuwe plek een nieuw avontuur te starten. Vaak hoef ik ook daar niet ver te zoeken naar de kustlijn: ik blijf een echt Strandmeisje (met een lichte sportverslaving). Op WeAreTravellers neem ik jullie zoveel mogelijk mee op die avonturen & kijk ook op Strandmeisje.nl.
EsmeeDWeAreTravellers
Travelblogger
Hi! Ik ben Esmée, een freelance tekstschrijver en hobby fotograaf. Na mijn eerste verre reis naar Malawi, ben ik verliefd geworden op de wereld. Er valt zoveel te ontdekken! Ik heb inmiddels al een hoop mooie reizen mogen maken, maar er staan nog veel meer landen op mijn bucketlist. Ik neem je graag mee op avontuur en deel alle highlights in mijn blogs op We Are Travellers. Reis je met Es mee? ;)
Kayleigh
Hi! Ik ben Kayleigh, freelance content creator en marketeer met focus op de reisbranche. Als klein meisje bleef ik het liefst thuis, maar na een verplichte schoolreis naar het buitenland maakte mijn heimwee plaats voor een enorme reisdrang. Niet gek dat ik er vervolgens voor koos om samen met mijn partner een wereldreis te maken. Van roadtrippen door Namibië en hiken in Myanmar tot een motortocht door Vietnam en slapen op onbewoonde eilanden op de Filipijnen. Op WeAreTravellers deel ik al onze avonturen, zodat ook jij geïnspireerd wordt om de wereld te ontdekken. 
DaniqueWeAreTravellers
Travelblogger
Hi! Ik ben Danique en ben helemaal gek van reizen. Op reis zoek ik het avontuur op en probeer ik het meeste uit mijn dag te halen. Via deze blog kan ik mijn passie voor marketing combineren met mijn passie voor reizen. Hopelijk word je er enthousiast van!
Annemarie
Travelblogger
Hi! Ik ben Annemarie en in het dagelijkse leven werkzaam als docent aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs. In mijn vrije tijd ga ik graag reizen. Ik vind het ontzettend leuk om de diversiteit van de wereld te ontdekken, landen en culturen te ervaren en avonturen te beleven. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en te sporten. Op WeAreTravellers deel ik mijn reisblogs met mooie bestemmingen, ervaringen en reistips met jullie!
Profielfoto WeAreTravellers Esmee
Travelblogger
Ik zie mijzelf als een nieuwsgierige, ondernemende en enthousiaste reizigster, die altijd op zoek gaat naar de leukste plekjes om de lokale cultuur en keuken te ervaren! En via mijn blogs wil ik jullie meenemen in mijn ontdekkingstocht hiernaar! Naast reizigster ben ik ook werkzaam in de zorg, fanatiek sporter en koffie addict!
TeamRoselindeWAT
Travelblogger
Hoi! Mijn naam is Roselinde en ik ben een creatieve storyteller, reisfotograaf en cultureel analist met een onuitputbare passie om de wereld te verkennen. Stilzitten is niet mijn sterkste punt. Af en toe ben ik thuis in Amsterdam een verhaal aan het tikken, maar meestal ben ik op pad in Europa (en soms daarbuiten), op zoek naar nieuwe verhalen. Op We Are Travellers deel ik de allerleukste bestemmingen en tips.
Avatar foto
Travelblogger
Ik ben Saskia en ik vind de wereld prachtig, dat laat ik dan ook graag aan anderen zien! Ik ben vooral gek op bijzondere natuur en avontuurlijke activiteiten. Maar ook van een culturele citytrip, festivalreis of toffe roadtrip kan ik erg genieten. Als filmmaker vind ik de visuele beleving tijdens een reis erg belangrijk, foto's en filmmateriaal maak ik dan ook graag! Op www.upstreamproductions.nl vind je mijn laatste werk. Enjoy your travels!
Suzan Nievergeld (1)
Hi, ik ben Suzan. Mijn drang naar avontuur en mijn passie voor het ontdekken van andere plekken en culturen hebben mij al op veel mooie plekken in de wereld gebracht. Ooit studeerde ik toerisme in Breda, nu werk ik als marketeer en woon ik in Den Bosch. Zo vaak als kan, pak ik mijn backpack en kies ik een nieuwe bestemming. Reis je met me mee?
Avatar foto
Travelblogger
Hi! Mijn naam is Tessa en als enthousiast reizigster kan ik niet wachten om al mijn reistips met jullie te delen. De voorpret begint bij mij vaak al weken van tevoren, wanneer ik alle lonely planets, reisblogs en reistijdschriften afspeur op zoek naar de leukste (budgetproof) tips voor off the beaten track bestemmingen. Sinds mijn achtste houd ik al een reisdagboek bij met al mijn avonturen en die open ik heel graag voor jullie op WeAreTravellers en op mijn eigen reisblog: travelswithmyjournal.com