Ontmoet We Are Travellers

We Are Travellers is ontstaan uit, hoe kan het ook anders, een liefde voor reizen. Je vindt hier reisinformatie en tips voor reisbestemmingen in Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië en Midden-Amerika. Ook geven we tips voor stedentrips of roadtrips in Europa. We inspireren met blogposts gevuld met reisnieuws, infographic’s, reis gadgets, foto’s en reisfilms! Laat je inspireren door een van onze verhalen! Oh, en wil je graag meer informatie over de site, een keer zelf meeschrijven of de perskit ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@wearetravellers.nl of gebruik het contactformulier.

Ontmoet the travellers:

Founder & travelblogger
Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.
Editor in Chief & travelblogger
Als klein meisje tekende ik al reisroutes uit in de atlas én had ik een poster van een oude Volkswagenbus boven mijn bed. Inmiddels heb ik al heel wat reizen gemaakt: liftend, met de trein en met mijn eigen Volkswagenbus door Europa en met m'n backpack naar verre bestemmingen (het liefst in Latijns-Amerika).
Travelblogger
Ik ben Simone Vos en ik heb een grote voorliefde voor reizen, kunst, cultuur en motorrijden. Ik schrijf heel graag en vaak, als freelance journalist en af en toe blog ik voor mezelf. Ik houd van achtergrondverhalen: verhalen over mensen, mooie en bijzondere plekken en gebeurtenissen. Voor We Are Travellers schrijf ik over alle toffe plekken waar ik ben geweest en geef ik tips voor mooie reizen.
Travelblogger
Hey guys! Ik ben Su Ling en na mijn eerste verre reis in 2014 door Cuba, heb ik mijn liefde voor het reizen ontdekt! Sindsdien leef ik van reis tot reis en is mijn bucketlist oneindig lang. Ik heb onder andere een aantal maanden in Curaçao gewoond en heb inmiddels al meerdere landen in zowel Azië als Zuid-Amerika bezocht. Wanneer ik niet reis, ben ik fulltime aan het werk bij een marketing bureau in Amsterdam. Ik wil jullie met mijn verhalen graag inspireren om ook de stap te zetten de wereld te verkennen of dit nu alleen is of samen! Er is zoveel moois om te zien!
Travelblogger
Mijn naam is Celina en mijn passies zijn: op avontuur gaan, zoveel mogelijk reizen en in de natuur te zijn. Het gevoel van vrijheid heeft mij altijd al aangetrokken en ik voel me al snel ergens thuis, al is het in Paramaribo of in een klein dorpje in de rimboe van Australië. Longboarden, surfen, fietsen, hardlopen en yoga: zolang het buiten in de natuur is ben ik blij! Na vier jaar veel van onze mooie wereld gezien te hebben, schrijven als hobby en oneindig veel avonturen deel ik deze verhalen met alle liefde met jullie!
Travelblogger
Mijn naam is Chris, een fotograaf vooral gericht op outdoor-, lifestyle- en reisfotografie. Of ik nou beland op een traditioneel offerritueel in Myanmar, of bovenop een berg met mijn tentje in diepe sneeuw: het kan niet avontuurlijk genoeg! Kijk voor meer van mijn recente werk op instagram.com/theadventurizer
Travelblogger
Hi! Ik ben Esmée, een freelance tekstschrijver en hobby fotograaf. Na mijn eerste verre reis naar Malawi, ben ik verliefd geworden op de wereld. Er valt zoveel te ontdekken! Ik heb inmiddels al een hoop mooie reizen mogen maken, maar er staan nog veel meer landen op mijn bucketlist. Ik neem je graag mee op avontuur en deel alle highlights in mijn blogs op We Are Travellers. Reis je met Es mee? ;)
Travelblogger
Ik ben Iris, een outdoor liefhebber. Hoewel een dagje uitrusten op een zonnig strand natuurlijk ook niet verkeerd is, kom ik écht tot rust tijdens een hike in de natuur. Hoe onherbergzamer, hoe beter. Ik vermoed dat de 'verplichte' huttentochten van vroeger als kind hier iets mee te maken hebben... Inmiddels erken ik volmondig: mijn reis is niet compleet zonder bezoek aan de bergen. Als freelance communicatieadviseur en tekstschrijver deel ik mijn avonturen over ongerepte bestemmingen op We Are Travellers.
Travelblogger
Hey daar, ik ben Lara. Studente uit België en sinds klein meisje al gek op het buitenland. Als kleine meid droomde ik al van een reis naar New York, deze bestemming staat dan ook bovenaan op mijn bucketlist. Verre of dichte reizen, citytrip of backpacking trip, mij kan je met alles gelukkig maken. Er is dan ook geen enkel moment dat ik geen reisje aan het plannen ben. Enjoy!
Travel blogger
Lara houdt van reizen en verhalende journalistiek. Ze werkt met tekst, beeld en audio en is geïnteresseerd in de mens en haar verhaal. Nieuwe reizen staan altijd op de planning, van dagtrips dichtbij huis tot langere reizen door Europa. Ze kijkt ernaar uit om meer van de wereld te ontdekken. Op WeAreTravellers & Larareist.nl deelt ze tips over de mooiste bestemmingen en de leukste adressen. De al zo bekende bezienswaardigheden probeert ze te ontwijken, ook in haar reisblogs.
Travelblogger
Hi, mijn naam is Nicky! Sinds een vakantie naar Bali vijf jaar geleden ben ik verslaafd aan reizen. Ik heb sindsdien vele nieuwe landen mogen ontdekken, zeker tijdens het backpacken in Azië. Bij terugkomst van vakanties en reizen ga ik altijd meteen aan de slag om hier fotoboeken van te maken, zo blijf ik nagenieten. Verder staat mijn boekenkast vol Lonely Planets, want ben ik niet op pad dan ben ik wel aan het dromen over de volgende reis.
Travelblogger
Mij kun je wakker maken voor een stralende zon, de voeten in het zand en een toffe hike of watersportactiviteit op de planning! In Nederland vind je me op het strand van Wijk aan Zee, maar zodra de zon in ons kikkerlandje niet meer te bekennen is, gaat mijn reisradar op scherp om op een nieuwe plek een nieuw avontuur te starten. Vaak hoef ik ook daar niet ver te zoeken naar de kustlijn: ik blijf een echt Strandmeisje (met een lichte sportverslaving). Op WeAreTravellers neem ik jullie zoveel mogelijk mee op die avonturen & kijk ook op Strandmeisje.nl.
Travelblogger
Een cappuccino op een terras in de Italiaanse ochtendzon, een vers kaneelbroodje in bruisend Stockholm of rijst en curry in een afgelegen dorpje in Sri Lanka. Het zijn de kleine - regelmatig eetgerelateerde - dingen die mij elke keer weer in de reisverleiding brengen. Als freelance tekstschrijver en fotograaf heb ik het geluk reizen zo nu en dan als werk te mogen bestempelen, maar ook in m'n vrije tijd pak ik dolgraag m'n koffer of backpack. Op WeAreTravellers neem ik jullie mee!
Travelblogger
Hey! Ik ben Astrid en gepassioneerd door reizen en fotografie. Tijdens het rondtrekken in Cuba leerde ik een fantastische Colombiaanse man kennen. Ondertussen wonen we samen in Brugge en proberen we zoveel mogelijk van de wereld te zien. Foto's, tips en avonturen delen we hier graag met jullie!
Travelblogger
In 2007 maakte ik mijn eerste verre reis naar Bali. Sindsdien ben ik verkocht. Op iedere hoek loert een nieuw avontuur, een adembenemend uitzicht of een kraam met bijzondere snacks. Een flink aantal paspoortstempels verder, vind ik het de hoogste tijd om mijn tips en ervaringen met andere reisliefhebbers te delen.
Travelblogger
Welkom! Ik ben Claudia Esveldt, 26 jaar en altijd opzoek naar positieve energie. Waar ik energie van krijg? Ondernemen via mijn eigen bedrijf (Laat Bedrijven Groeien), fotograferen en dan met name in de natuur of tijdens een citytrip, koken/bakken en tennissen. Op reis probeer ik deze aspecten zoveel mogelijk te combineren. Andere culturen intrigeren en inspireren me enorm. It is all about the journey!
Travelblogger
Ik zie mijzelf als een nieuwsgierige, ondernemende en enthousiaste reizigster, die altijd op zoek gaat naar de leukste plekjes om de lokale cultuur en keuken te ervaren! En via mijn blogs wil ik jullie meenemen in mijn ontdekkingstocht hiernaar! Naast reizigster ben ik ook werkzaam in de zorg, fanatiek sporter en koffie addict!
Hi, mijn naam is Eva en ik vind het ontdekken van de wereld één van de leukste dingen. Dat laat ik dan ook graag zien in mijn verhalen en foto's waarin ik je mee op reis neem. Mijn reizen en vakanties binnen én buiten Europa zijn altijd heel divers; van citytrips tot backpacken en van kleine dorpen tot grote natuurgebieden. Er is nog zoveel moois te ontdekken!
Travelblogger
Op reis zoek ik het liefst de ruige natuur op. Mijn artikelen kunnen gaan over het beklimmen van enorme bergen in Schotland, de mooiste verstopte watervallen in IJsland of kanoën en hiken door Noorwegen. Mijn passie voor zowel schrijven als reizen hebben me op de meest bijzondere plekken gebracht in deze wereld en ik deel mijn ervaringen graag met jullie!
Travelblogger
Hoi, ik ben Ines en heb inmiddels een piepklein beetje van elk continent gezien! Mijn favoriete continent is Azië, maar ik vermaak me ook gewoon in Europa en door bijzondere dingen te doen in eigen land. Ik woon trouwens in Amsterdam en naast reizen ben ik dol op dieren en bordspellen.
Travelblogger
Hoi hoi! Ik ben Liesbeth en dol op backpacken. Als ik op reis ga dan reizen mijn backpack, de Lonelyplanet, camera en paspoort standaard mee. Ik heb al veel plekken van de wereld mogen zien, een wereldreis mogen maken en gewoond en vrijwilligerswerk gedaan in het buitenland. Mijn travelbucketlist groeit nog altijd. Backpackreizen, roadtrips en citytrips zijn mijn favoriet. Ik ben dol op alles wat mooi, uniek, hip of net wat anders is dan anders. Dit zoek ik ook tijdens mijn reizen op en die tips deel ik graag met iedereen om mij heen!
Travelblogger
Hi, ik ben Lyanne. Iemand die gek is van reizen, festivals en horeca. Ik hou van afwisseling, geen dag hetzelfde! Zo ook op mijn reizen, van citytrip tot een paar maanden weg. Niet te veel plannen, wel wat voor onderzoek doen. Die vrijheid is voor mij echt van belang voor een geslaagde trip. Mijn ideale vakantie bestaat uit cultuur, natuur en een dagje niks doen op het strand mag ook uiteraard niet ontbreken. Elk jaar probeer ik meerdere trips te plannen en te sparen voor grotere avonturen, met mijn motto in gedachten: “if not now, when?” Dus wat is jouw excuus dat je nog steeds niet naar dat land bent geweest waar je zo graag heen wilt?
Travelblogger
Michel heeft drie grote liefdes. De eerste heeft alles met muziek te maken, maar deze zangeres reist (ondanks dat ze een beetje vliegangst heeft) ook maar wat graag de wereld rond. Ze bezocht landen als Myanmar en Thailand, maar wordt ook blij van strandbestemmingen in Europa. En haar lievelingseten? Dat is ijs, ijs en nog meer ijs!
Travelblogger
Hi! Ik ben Roos, een creatieve dromer en bovenal een gepassioneerd reiziger. Van ruïnes tot parachutespringen, van Europa tot Oceanië: ik ben altijd in voor avontuur! Voor mijn studie heb ik vier maanden in Sydney gewoond, waarna ik door Australië en Nieuw Zeeland heb gereisd. Hiernaast koester ik een grote liefde voor het Verenigd Koninkrijk, waar ik een jaar als au pair heb gewerkt en mijn master heb gedaan. Mijn doel in het leven is om zoveel mogelijk van de wereld te zien, door middel van cultuur, natuur en avontuur!
Travelblogger
Hoi! Mijn naam is Roselinde en ik ben een creatieve storyteller, reisfotograaf en cultureel analist met een onuitputbare passie om de wereld te verkennen. Stilzitten is niet mijn sterkste punt. Af en toe ben ik thuis in Amsterdam een verhaal aan het tikken, maar meestal ben ik op pad in Europa (en soms daarbuiten), op zoek naar nieuwe verhalen. Op We Are Travellers deel ik de allerleukste bestemmingen en tips.
Travelblogger
Sara, een perfectionistische spraakwaterval uit België. Ze is gek op reizen, wilde avonturen, fotografie, sporten, droge humor en dito wijn. Als ze niet reist, kan je haar vinden in de gym of voor de klas als leerkracht expressie. Zwoele zomeravonden in eigen land en lekker eten zijn haar gelukmakers.
Travelblogger
Ik ben Saskia en ik vind de wereld prachtig. Dat laat ik dan ook graag aan anderen zien! Ik ben vooral gek op bijzondere natuur maar kan ook intens genieten van een culturele citytrip of een echte local experience op een tropische bestemming. Als filmmaker vind ik de visuele beleving tijdens een reis natuurlijk heel erg belangrijk, dus foto's en filmmateriaal maak ik altijd in overvloed. Op www.saskiavietmedia.com vind je mijn laatste werk. Enjoy your travels :)
Travelblogger
Ik ben Yannick. Grafisch vormgever, fotograaf en beginnend wereldreiziger uit Belgie. Op somsookheimwee.be schrijf ik voor de grote twijfelaars en de bange hartjes. Want ook ik had last om de eerste stap te zetten en gewoon te vertrekken als soloreiziger. Intussen ben ik terug van m'n wereldreis en grijp ik elke kans aan om een nieuw stukje van de wereld te zien. Met mijn foto's en blog wil ik graag zo veel mogelijk anderen overtuigen om er ook op uit te trekken. Want bij elke nieuwe stap die je in het onbekende zet, raak je ietsje meer verloren. En eens je je daar goed bij voelt, ben je vertrokken voor iets onvergetelijks...