Waar op vakantie in februari?

Ga op zonvakantie in februari

In februari kan het in Nederland sneeuwen als nooit tevoren en is ons kleine kikkerlandje eerder koud dan warm. Dit maakt februari tot een perfecte maand om even te ontsnappen naar een warmer gebied. Vier valentijn op een romantische warme bestemming of dans op een warme avond de nacht uit tijdens carnaval op een leuke vakantiebestemming. Hieronder vind je inspiratie voor leuke zonvakantie bestemmingen in februari:

15 top zonvakantie bestemmingen voor februari:

Canarische eilanden

Vakantie Canarische eilanden

Naar de Canarische Eilanden in februari

Denk aan Gran Canaria (bijv. aan Playa des Ingles!), Fuerteventura of Tenerife. Allemaal eilanden die lekker dichtbij liggen, redelijk goedkoop zijn én voorzien van heerlijk weer. Als je in februari weg wilt doe je er goed aan om naar een van deze Canarische eilanden op zonvakantie te gaan. Je vliegt er in een paar uur al naartoe, de temperatuur ligt er in ieder geval boven de 20 graden en aanbiedingen vind je soms al vanaf 250,- euro.

Aanbiedingen

1. Sunweb
2. Tui.nl < TIP!
3. Kras.nl
4. Corendon

Vliegtickets

- Wtc.nl

Portugal

Vakantie portugal februari

Naar Portugal op vakantie in februari

In februari kun je ook naar plekken als de Algarve (denk bijv. aan Albufeira) gaan in Portugal. De temperatuur is in Portugal dan vaak al lekker, waardoor je in het zuidelijke plekken als in de Algarve al aardig van een zonnetje kan genieten. Ook kun je naar Faro gaan en eventueel een uitstapje maken naar Lissabon. In februari ga je al naar Portugal op vakantie vanaf 250,- euro.

Aanbiedingen Portugal

Spanje

Vakantie spanje februari

Naar Spanje op vakantie in februari

Denk aan Ibiza of Mallorca, in februari kun je meer dan goed op vakantie in Spanje. Het is er lekker weer, vakanties zijn betaalbaar en omdat het een Europees land is voelt het fijn en bekend. In februari kun je al vakanties naar Spanje vinden, dus hotel en vlucht, voor een prijsje van rond de 200,- euro per week.

Aanbiedingen Spanje

Kaapverdië

Vakantie kaapverdië februari

Naar Kaapverdië in februari

Wist je dat je na 6 uur vliegen zo op de Kaapverdische eilanden staat? Binnen no time verlaat je dus de winter in Nederland voor een zonnige bestemming. Je kan hier namelijk prima relaxen op het strand en je vindt er veel gave hotels en mooie gebieden. Bovendien kun je soms al naar de Kaapverdische eilanden vanaf 600,- euro.

Aanbiedingen

1. Kras.nl
2. Wtc.nl
3. Tui.nl < TIP!
4. Kras.nl
5. Sunweb < TIP!

Curacao

Vakantie Curacao

Naar Curacao in februari

In november is het in zonnig Curacao gemiddeld 32 graden, het land is omringd door een azuur blauwe zee en daardoor wordt Curacao door heel wat reizigers gezien als dé perfecte zonvakantie bestemming. Vlieg naar Willemstad en reis vanaf daar naar een mooi hotel of resort aan het strand. Je kan al aanbiedingen vinden vanaf 575,-:

Aanbiedingen Curacao

1. Tui.nl < TIP!
2. Tenzing Travel
3. Fox vakanties

Vliegtickets

- Wtc.nl

Egypte

Vakantie Eypte februari

Naar Egypte op vakantie in februari

Egypte is met haar gemiddelde temperatuur van 21 graden een fijne bestemming voor een zonvakantie. In februari kun je bijvoorbeeld op zonvakantie gaan naar Hurghada of Sharm el Sheik. Hier vind je talloze luxe hotels waar je voor een betaalbare prijs kan verblijven. Zo vind je in februari al aanbiedingen voor Egypte vanaf 220,- euro.

Aanbiedingen Egypte

1. Tui.nl
2. Sunweb
3. Fox vakantie
4. Kras.nl

Vliegtickets

- Wtc.nl

Cuba

Vakantie Cuba

Naar Cuba in februari

Februari is een goede tijd om naar Cuba te gaan. Voor een zonvakantie vlieg je het beste naar Varadero en voor wie ook meer wilt zien van Cuba gaat naar Havana of Trinidad. Vind aanbiedingen vanaf 675,- euro.

Aanbiedingen Cuba

1. Tui.nl
2. Koningaap
3. Kras.nl
4. Tenzing Travel

Vliegtickets

- Wtc.nl

Brazilië

Zonvakantie februari brazilie

Naar Brazilië in februari

In februari leeft Brazilië extra op. Dit komt omdat het dan tijd is voor het carnaval dat onder andere groots gevierd wordt in Rio en Salvador de Bahia. Wil jij slechts voor de zon naar Brazilië? Reis dan naar het noordelijke Fortaleza of Natal. Vind aanbiedingen vanaf 600,- euro.

Aanbiedingen Brazilië

Dominicaanse Republiek

Vakantie Dominicaanse republiek

Naar de Dominicaanse Republiek in februari

Vlieg naar Punta Cana of Bavaro als je naar de Dominicaanse Republiek op zonvakantie gaat in februari. Daar kun je namelijk het beste genieten van de Carabische zee en relaxte sfeer van de Dominicaanse Republiek. Gemiddeld is het in de Dominicaanse Republiek in februari rond de 28 graden en regen valt er in die periode vrijwel niet. Je vliegt naar de Dominicaanse Republiek vanaf zo'n 649,- euro.

Aanbiedingen

1. Tui.nl
2. VakantieXperts
3. Kras.nl

Vliegtickets

- Wtc.nl

Aruba

Vakantie aruba februari

Ga op vakantie naar Aruba in februari

Wie aan Aruba denkt, denkt aan zon, zee en strand. En dat is helemaal terecht. Aruba is net als Curacao een perfecte zonbestemming.. Het ligt in de Caribbean en is omringd door een fel blauwe zee. Je vindt hier fijne hotels en een relaxte vibe. Ontdek de leukste vakanties naar Aruba hiernaast:

Aanbiedingen Aruba

1. Fox
2. Tui.nl < TIP!
3. WTC.nl

Gambia

Vakantie Gambia februari

Naar Gambia op vakantie in februari

Gambia ligt in het westen van het continent Afrika en is een smal land dat in zijn geheel omringd wordt door buurland Senegal. Gambia is een land waar je zowel heent kunt voor cultuur, maar ook voor een zonvakantie is dit een perfecte bestemming. Aan de kust vind je namelijk een mooie zee, heerlijke hotels en gemiddeld is het er 34 graden zónder regen. Aanbiedingen voor Gambia in februari vind je al vanaf 350,- euro.

Aanbiedingen Gambia

1. Tui.nl
2. Kras.nl
3. Sunweb

Vliegtickets

- Wtc.nl

Thailand

Vakantie Thailand februari

Naar Thailand op zonvakantie in februari

Thailand is in Azië een van de meest populaire vakantiebestemmingen. Niet zo verassend, want Thailand telt oneindig veel mooie stranden. Deze vind je voornamelijk bij eilanden als Koh Phangan, Koh Samui, Koh Phi Phi of aan de kust bij plekken als Hua Hin en Phuket. Gemiddeld is de temperatuur hier boven de 30 graden en een zonvakantie boek je al vanaf 650,- euro.

Aanbiedingen Thailand

1. Tui.nl
2. 333 Travel
3. Fox vakantie

Vliegtickets

- Wtc.nl

Marokko

Vakantie Marokko

Naar Marokko op vakantie in februari

Kustliefhebbers kunnen in Marokko terecht in Esouira, maar wie ook een beetje cultuur wilt snuiven moet eigenlijk naar Marrakech. Hier vind je riante riads, soms met zwembad, luxere hotels, fijne restaurants met heerlijk kruidig eten én genoeg plekken om te shoppen. In februari is het in Marokko redelijk warm en soms vlieg je er al voor minder dan 100,- euro per persoon naartoe. Bekijk de aanbiedingen voor februari:

Aanbiedingen Marokko

Miami

Vakantie Miami december

Naar Miami op vakantie in februari

In Miami, dat ligt in de sunshine state Florida in Amerika, is het eigenlijk altijd zonnig en super lekker weer. Je kan vanuit de stad naar rustige strandjes gaan of juist zien en gezien worden bij gezellig drukke stranden als Miami Beach. In februari is het in Miami zo'n 24 graden en vakanties van een week kun je al vinden voor 490,- euro!

Aanbiedingen Miami

La Palma

Vakantie la palma

Naar La Palma op vakantie in februari

Ga in februari op vakantie naar La Palma. Dit is een typische strandvakantie-bestemming waar je niet eens lang voor hoeft te vliegen. In februari is het op La Palma zo'n 16 graden, super zonnig is het dus niet maar lekker lente weer zeker wel. Bekijk aanbiedingen voor La Palma hiernaast:

Aanbiedingen La Palma

1. Eliza was here
2. Tui.nl < TIP!
3. VakantieXperts
4. D-Reizen
4. Sunweb

Vliegtickets:

- WTC.nl

Waar is het warm in februari?

Misschien wil je je keuze voor je volgende zonvakantie alleen laten afhangen van het antwoord op de vraag 'Waar is het warm in februari?', maar denk ook goed na wat je verwacht van een vakantie. Culturen kunnen immers tussen landen verschillen, maar de ene bestemming is ook meer gericht op stranden dan de ander. Verder kun je sowieso hierboven kijken wat de gemiddelde temperatuur is in verschillende landen en op basis daarvan kun je dan gemakkelijk beslissen waar je naartoe wilt in februari 2018! Veel succes met kiezen.

Zonvakantie februari 2018

Benieuwd naar de trends en welke bestemmingen in februari 2018 helemaal hip zijn? Tegenwoordig is het "in" om een beetje fair, local en op een eco manier op vakantie te gaan. Eco-lodges en glamping zijn dus helemaal hot. Ook zie je dat steeds meer mensen van de gebaande paden af willen in 2018. Hierboven staan echter bestemmingen die eigenlijk altijd wel goed zijn.

Meer reistips over reizen in februari

Behoefte aan meer reisinformatie of reistips voor een vakantie in februari? Bestel dan eens een gratis reisgids, bijvoorbeeld van Djoser. Deze gratis reisgids kun je vrijblijvend bestellen en staat vol met interessante landen- en reisinformatie. Wil je alle gratis reisgidsen bekijken die beschikbaar zijn, kijk dan hier en plaats gratis je reisgids bestelling. Deze reisbrochures worden gratis naar je toe gestuurd als je ze online besteld. Ga je liever een maandje eerder weg, kijk dan eens naar onze tips voor een zonvakantie januari of check juist de tips voor een zonvakantie in maart.

Geef een reactie, deel jouw reistips!