Curacao Kas di Laman Willemstad By June-11

Leuk logeer adresje gespot op Curacao: Kas Di Laman

Soms logeren wij op zulke leuke adresjes en dan kunnen we niet anders dan er een stukje over tikken. Dit hadden we ook bij Kas Di Laman in Willemstad op Curacao. Tijdens ons weekje op het eiland hebben we hier echt heerlijke dagen gehad en we nemen jullie graag even digitaal mee op reis naar dit leuke adresje!

Kas Di Laman

Curacao Kas di Laman Willemstad By June-9 Curacao Kas di Laman Willemstad By June-2 Curacao Kas di Laman Willemstad By June-4

Logeren bij Kas Di Laman

Wanneer je de poort binnenstapt bij Kas Di Laman word je omarmd door de rust van de binnentuin, een heerlijk contrast met de levendigheid van het bruisende Willemstad. Eenmaal doorgelopen naar het zwembad dan bevind je je in een groene oase van tropische planten. Als je hier geen vakantiegevoel overvalt, dan weten wij het ook niet! Het appartementje waar wij logeren is bovendien van alle gemakken voorzien, waardoor het gelijk voelt alsof we ons eigen huisje op Curacao hebben.

Boek Kas Di Laman via By June

Wij hebben Kas Di Laman via By June geboekt. Wanneer je bij By June boekt, is je vlucht, verblijf en huurauto in één keer geregeld. Alles wordt dus in één klap voor je gefixt en zo reizen voelde voor ons als een unieke lokale ervaring, alsof je een beetje op het eiland woont. Je hebt namelijk je eigen appartementje waar je twee weken “woont” en doordat je je eigen auto hebt waar je de buurt mee verkent voel je je ook direct thuis en vrij!

Unieke en kleinschalige adresjes

Is Kas Di Laman vol als je naar Curacao gaat? Of zoek je net wat anders? Op By June staan nog meer leuke adresjes. By June selecteert namelijk alleen kleinschalige en unieke accommodaties. Kortom, als je met By June boekt hoef je niet voor verrassingen te staan dat het knusse hotel wat je geboekt dacht te hebben in een keer een mega resort blijkt te zijn. De accommodaties zijn echt met zorg en aandacht uitgezocht. Wat extra handig is om te weten is dat op Curacao By June overigens de enige organisatie is die pakketreizen inclusief huurauto aanbiedt naar Curaçao, waarbij je verblijft in een kleinschalig boutique hotel.

Curacao Kas di Laman Willemstad By June-5

Je eigen ‘huisje’ bij Kas Di Laman

Wanneer je tijdens je reis in je eigen appartement verblijft met alle gemakken voorzien, voelt het altijd een beetje alsof je een tijdje woont op je vakantiebestemming. Een fijne keuken waar je je favoriete gezonde maaltijden kan bereiden en na een lekkere maaltijd bijkomen in het zwembad. Wat wat ons betreft een groot voordeel is aan verblijven bij Kas Di Laman is dat het zwembad tot 22:00 open is! In de meeste hotels gaat het zwembad dicht om degelijke tijden als 20:00, dan kan je net geen duik nemen nadat je hebt gegeten. Maar bij Kas Di Laman kan dit wel. Zo kun je na het avondeten toch nog een verfrissende duik nemen! Verder heeft het appartement ook een gezellig terras dat gelegen is aan de binnentuin.

Ontdek de duurt in Willemstad: Ser’i Otrobanda

In de sfeervolle wijk Otrobanda in Willemstad wordt je omringd door 19e eeuwse panden geschilderd in vrolijke kleuren. Het is dan ook niet voor niks dat deze wijk op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. In de wijk kun je een mooie wandeling maken en verschillende street art ontdekken. Ook kun je vanaf Kas Di Laman makkelijk naar het centrum lopen en sta je met een wandeling van 5 minuten op de pontjesbrug. Ook het Kura Holanda museum is op loopafstand en Plasa Bieu waar je lokaal kan eten.

→ Lees ook: Wat te doen in Willemstad en Pietermaai op Curacao

Ontbijten bij Maira’s Kitchen

Vaak als je een hotel of vakantie boekt dan eet je in de ontbijtzaal van het hotel, terwijl het vaak toch wat leuker is om buiten de deur te ontbijten. Bij Kas Di Laman is dat heel goed geregeld, wanneer je bij Kas Di Laman verblijft ontbijt je namelijk aan de overkant van de straat bij Maira’s Kitchen. Maira’s Kitchen is een gezellig restaurant waar je van ontbijt tot diner terecht kunt en staat los van Kas Di Laman. Zo heb je het voordeel van een hotel met ontbijt inbegrepen en de gezellige sfeer van buiten de deur ontbijten. Verder is de sfeer bij Maira’s erg fijn, zo is het pand licht roze geschilderd en is het terras omringd door planten.

Curacao Kas di Laman Willemstad By June-1 Curacao Kas di Laman Willemstad By June-6

Ontdek het eiland met je eigen huurauto

Wat het reizen met By June extra fijn maakt is dat bij het boeken van de reis ook gelijk de huurauto geregeld is. Met een auto kun je je eigen plan trekken en ben je niet afhankelijk van bijvoorbeeld een eilandtour waarbij je wordt rondgeleid op het eiland. Curaçao is best een groot eiland en een huurauto is daarom erg prettig om te hebben. Zo kun je er op uit trekken om verschillende stranden te ontdekken. Op het Playa Grandi strand kun je snorkelen met schildpadden en op Playa Porto Marie kun je varkentjes op het strand zien lopen die soms ook een verfrissende duik nemen.

→ Lees ook: Dit zijn de mooiste stranden op Curacao

Uitgaan en uit eten gaan in Willemstad

Wanneer je in Willemstad verblijft is een avondje stappen of uit eten gaan op de Nieuwstraat in de populaire wijk Pietermaai zeker een goed idee! In de bruisende straat zitten meerdere restaurants en barretjes. De straat is gezellig verlicht met lichtsnoeren die van restaurant tot restaurant zijn gespannen. Je kan hier iedere dag uit eten gaan en mocht je een avondje willen stappen dan is woensdag hier de beste dag voor! De sfeer bij Tiki Loco is wat ons betreft ideaal! Je kan hier lekker tapas gerechtjes eten en tijdens het diner hoor je al dat er over de muziekboxen plaatjes gedraaid worden uit de zero’s van N.E.R.D, Pharrel en Buena Vista Social Club. Zo kun je hier na het diner perfect blijven hangen voor cocktails!

→ Wil je ook bij Kas di Laman logeren: Check het Curacao aanbod van By June

→ Bekijk hier al onze Curacao artikelen