Wat te doen in Kaapstad Zuid Afrika uitzicht

Op deze landkaart van Zuid Afrika hebben wij de leukste bezienswaardigheden verzameld, dit zijn volgens ons dé highlights die je niet mag missen tijdens een reis naar dit bijzondere Afrikaanse land. Denk bijvoorbeeld aan het Krugerpark of aan Kaapstad. Ook kun je via hier een landkaart van Zuid Afrika kopen. Bekijk eerst onze landkaart van Zuid Afrika met highlights en daarna de landkaarten van Zuid Afrika die je online kunt bestellen:

Landkaart Zuid Afrika

Zuid Afrika tips route boek backpack bestemmingen

Bestel het boek Backpack Bestemmingen (incl. deze route door Zuid-Afrika)

 

Landkaarten en reisgidsen Zuid Afrika

Naast deze online kaart van Zuid Afrika kun je ook een handige landkaart van Zuid Afrika kopen. Onze aanraders zijn onderstaand te vinden. Van een kaart van National Geographic tot de reisgids over Zuid Afrika van Lonely Planet met daarin gedetailleerde kaarten van zowel geheel Zuid Afrika als verschillende steden en natuurgebieden.

Provincies op de landkaart van Zuid Afrika

Op alle landkaarten van Zuid Afrika is te zien dat dit Afrikaanse land is opgedeeld in negen provincies: Noordwest, Noord-Provincie, Oranje Vrijstaat, Mpumalanga, Gauteng, KwaZulu-Natal, Noord-Kaap, Oost-Kaap en West-Kaap. Deze provincies zijn ontstaan na afschaffing van de apartheid.

Malariakaart van Zuid Afrika

Op malariakaarten is te zien waar er malaria heerst. In Zuid Afrika komt malaria voor in het Krugerpark. Je vindt dit in het noord oosten van Zuid Afrika. Met name vanaf september tot en met mei zijn malariapillen noodzakelijk om te nemen om je zelf te beschermen. Vanaf juni tot en met augustus is mildere muggenwering genoeg.

Jouw reistips op de kaart van Zuid Afrika?

Ben jij ergens in Zuid Afrika geweest waar het overdonderend mooi was en zijn wij deze ultieme reisbestemming vergeten op onze kaart? Laat het ons weten in een reactie en we plaatsen jouw reistip op deze kaart van Zuid Afrika! Ook kun je nog meer lezen over dit Afrikaanse land, door onze reistips voor Zuid Afrika eens te bekijken.

Wil je naar Zuid-Afrika?

Gespot voor jou:

Vliegtickets naar Zuid-Afrika Safarikrugerpark.nl Pafuri hotel in Zuid-Afrika

→ Bekijk hier al onze artikelen over Zuid-Afrika