We kennen allemaal de Raybans en H&M zonnebrillen, maar minder bekend zijn die van Komono. Al zie je steeds vaker in meer en meer winkels opduiken. Mijn Komono heb ik inmiddels al een tijdje (zie ook de foto van deze blogpost), het is de Lulu, maar op de een of andere manier zijn de zonnebrillen van dit merk in een Travel Essentials artikel nog niet eerder naar voren gekomen. Hoog tijd om dat dus eens te doen! Helemaal omdat ik nu zit te twijfelen om ook nog een Clement, Dreyfuss of Stella te kopen. Komono maakt overigens niet alleen zonnebrillen, maar ook gave horloges. Oh en wist je trouwens dat Komono staat voor “small things” en oorspronkelijk uit België komt?

Welcome to KOMONO, a community of dreamers and designers

Meer over deze travel essentials

Deze foto’s komen allemaal van het Instagram account van Komono, trouwens ook een aanrader om te volgen. Komono maakt verder een aantal verschillende modellen zonnebrillen, die vaak unisex zijn al zie ik een man niet zo snel een Lulu of Stella op doen, maar je weet maar nooit! Al die modellen zijn verschillende prints te vinden, van ivory dat aan marmer doet denken tot een bruin achtig panterprintje of juist helemaal doorzichtig wit. De prijs van zo’n zonnebril varieert van 44,95 euro tot 79,95 euro. Hieronder nog een paar van de horloges van dit merk:

Waar kun je een Komono zonnebril kopen?

Wil je zo’n Komono kopen? Je kunt ze onder andere bestellen bij Fonq, Planet-Sports (bij aanmelding op de nieuwsbrief krijg je daar trouwens 10% korting) of bij Bever (daar zijn er nu verschillende in de sale).

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.