Nortvi koffer

De duurzame koffer waar je meteen verliefd op wordt: NORTVI

Op zoek naar een nieuwe koffer? Een die een leven lang mee gaat én er onwijs tof uit ziet? Wij hebben een Nederlands merk ontdekt dat pareltjes van koffers maakt waar je gegarandeerd verliefd op wordt én die ook nog eens duurzaam geproduceerd zijn! We hebben het over het Nederlandse en duurzame koffermerk NORTVI.

Hip én bewust

NORTVI is opgericht door drie Nederlandse ondernemers: Sebastiaan, Max en Marijn. Alle drie fervent reizigers, maar ook alle drie redelijk gefrustreerd, zij vonden namelijk dat er geen kwalitatieve koffer te vinden is die zowel duurzaam is als hip. Het gevolg? Ze besloten hun baan op te zeggen, zelf wat aan de koffermarkt te veranderen en het resultaat? Dat is NORTVI!

Een duurzame koffer waar je meteen verliefd op wordt

Nortvi koffer Clay Essential Nortvi koffer nortvi Blue-EssentialNORTVI koffer handbagage nortvi koffer duurzaam beige

Stijlvol én gemaakt van eco-vriendelijk materiaal

Naast dat wij het onwijs tof vinden om een merk van eigen bodem te supporten, vinden we ook het design van de NORTVI koffers top. Het is clean, modern en ook de binnenkant ziet er super mooi uit. Tel daar super stille wielen bij op én het bestendige materiaal waar de NORTVI’s van zijn gemaakt (ze geven niet voor niks 2 jaar garantie op al hun tassen & en een levenslange garantie voor al hun koffers) en je snapt dat we fan zijn. De koffers zijn bovenal van eco-vriendelijk materiaal gemaakt. De binnenkant is bijvoorbeeld van 100% gerecyclede PET flessen gemaakt en de buitenkant bestaat uit gerecycled polycarbonaat. Je koopt dus niet alleen een hippe koffer, maar ook een die van duurzame materialen is geproduceerd.

Front Pocket & Essential

NORTVI heeft op dit moment twee modellen: de Front Pocket waar ook een laptop en andere belangrijke spullen voorin kunnen en de Essential. Beide zijn gemaakt in handbagage formaat, waardoor je ze zowel kunt inchecken als in de cabin van een vliegtuig kunt meenemen. Ideaal dus! Beide modellen zijn in drie kleuren verkrijgbaar: Sand White, Midnight Black en Rainforest Green. Oh en qua prijs? Dat zit zeker niet in de Rimowa categorie, de Front Pocket kost 229 euro en de Essential kost 189 euro.

Stijl je koffer met luggage straps

Vind je de koffers een beetje té basic qua look? NORTVI verkoopt ook super toffe luggage straps waarmee je je koffer af kunt stijlen! Denk aan een strap met terrazzo print of juist aan een donker blauwe met witte strepen. De limited editon in soft terracotta is onze favoriet! Hier kun je alle NORTVI straps bekijken