Bucketlist Stedentrips boek

Reisboek tip | In ‘Bucketlist Stedentrips’ ontdek je naar welke steden je écht toe wilt

Deze maand is de opvolger van het bekende reisboek Bucketlist Reizen uitgekomen: Bucketlist Stedentrips! Een bomvol boek citytrip-inspiratie, want je leest in de 25 hoofdstukken alles over de mooiste, tofste en meest indrukwekkende steden op deze aardbol. Reis mee van New York tot aan Florence en van Seoul tot aan Buenos Aires!

Bucketlist Stedentrips Bucketlist Stedentrips-2

In hoeveel bucketlist steden ben jij geweest?

Het boek begint al meteen onwijs tof. Op een grote wereldkaart zijn namelijk de tofste steden aangemerkt en daarnaast is een afvinklijstje te vinden waarop jij precies kunt bijhouden in welke stad je wel of nog niet bent geweest. Hoeveel van de vijfentwintig steden heb jij al gezien? Het klinkt misschien bizar, maar ik ben gewoon al in 22 van de 25 geweest! Drie keer raden welke steden ik nog moet ontdekken…

Het begin of einde van een langere reis

Bij sommige steden in het boek zul je misschien denken dat het een beetje onrealistisch is om helemaal daar op stedentrip te gaan voor een paar dagen. Maar een stad als Bangkok of een stad als Rio de Janeiro kan natuurlijk een perfect begin of een tussenstop zijn van een lange reis. Lees het boek dus niet alleen met in je achterhoofd dat je op zoek gaat naar een citytripbestemming van 3 dagen, maar zie het als een bundeling van de 25 tofste steden verspreid over de hele wereld. Steden die je ooit wilt hebben gezien! En soms zijn die binnen handbereik en andere keren beter te combineren met een langere avontuur.

Per stad vind je praktische tips en heerlijke foto’s om bij weg te dromen

In elk hoofdstuk komt één bucketlist-stad aan bod en per stad komen zowel handige tips naar voren als een overdosis fijne foto’s zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Qua tips kun je info verwachten over de beste reistijd, maar ook input over wat je er zeker moet proeven of wat de leukste wijken of highlights zijn om naartoe te gaan. Elk hoofdstuk is hierdoor een soort mini stedentrip-gidsje!

Bucketlist Stedentrips boek

Bucketlist Stedentrips bestellen?

Je kunt het boek Bucketlist Stedentrips gewoon bestellen via Bol.com. Het boek kost 21,99 euro en bestaat uit 208 pagina’s vol reinspiratie. Dit boek is net als Bucketlist Reizen geschreven door Marloes de Hooge en haar zul je waarschijnlijk ook goed kennen van de reiswebsite Travelvalley!

Meer toffe reisboeken ontdekken?

Lees ook: