Als reisblogger ga je zonder camera niet op reis. Wat zeg ik, ga je zonder camera niet je hotel of hostel uit. Mijn camera gaat, waar ik ga. En als mijn Lumix of Nikon dan om mijn nek hangt, dan het liefst met een gave of leuke camerariem. Maar waar vind je die? De zoektocht naar ene leukee camerariem is begonnen en hieronder vind je het resultaat en de tofste vondsten, nu alleen nog eentje kiezen! Welke kekke camerariem vind jij het leukst?

9x leuke camerariem op Etsy

Where to shop? Deze leuke camerariem bestel je zo:

Al deze leuke camerariemen kun je vinden op Etsy en daar dus ook online shoppen. De riemen komen niet uit dezelfde Etsy shops, maar zijn door verschillende shops gemaakt. De eerste drie worden verkocht door de The Sweet Strap en camera riemen zijn daar rond de 23,85 euro. De tweede rij met Aztec prints is van de shop iMo Camera Straps, deze camera riemen kosten alleen zo’n 26,61 euro. Rij nummer drie is gemaakt door Mesa Dreams. Zij kunnen op maat een camera riem maken en die vervolgens voor je graveren, met bijvoorbeeld je naam of juist met een mooie reisquote erin. Hier hangt wel een iets groter prijskaartje aan, zo kun je deze camera straps kopen voor prijzen rond de 59,63 euro. Hieronder vind je nog een aantal riemen die van andere shops zijn:

I walk, i look, i see, i stop, i photograph

Nummer een van bovenstaande camera riemen met daarop de wereldkaart is van Mymetoo, de tweede voor een Fujifilm camera is van Material Dreams en de laatste is weer een gepersonaliseerde leren camera riem alleen is deze van Viveo.

Wat voor leuke camerariem heb jij? Laat het weten in een comment hieronder of stuur ons een berichtje op social media!

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

5 reacties

 1. Albert

  Ik heb een strap die gemaakt is van een veiligheidsgordel van een auto. Erg cool en een mooie recycle-oplossing (en erg comfi).

  zeker in de wat autominnende delen van de wereld maakte ik er erg de blits mee!

  Beantwoorden
 2. Yvon

  Héél toffe riemen Roëll! Hier zit er nog een saaie zwarte aan de camera. Als het budget het toelaat misschien maar eens vervangen in de toekomst.

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram

   Die van mij is ook nog steeds saai en zwart, maar er wordt hard gezocht naar zoiets als hierboven! Wil er alleen een die niet zo breed is en die zijn net wat lastiger te vinden ;)

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.