camera riemen

Travel essentials: Leuke camerariem

Als reisblogger ga je zonder camera niet op reis. Wat zeg ik, ga je zonder camera niet je hotel of hostel uit. Mijn camera gaat, waar ik ga. En als mijn Lumix of Nikon dan om mijn nek hangt, dan het liefst met een gave of leuke camerariem. Maar waar vind je die? De zoektocht naar ene leukee camerariem is begonnen en hieronder vind je het resultaat en de tofste vondsten, nu alleen nog eentje kiezen! Welke kekke camerariem vind jij het leukst?

9x leuke camerariem op Etsy

Where to shop? Deze leuke camerariem bestel je zo:

Al deze leuke camerariemen kun je vinden op Etsy en daar dus ook online shoppen. De riemen komen niet uit dezelfde Etsy shops, maar zijn door verschillende shops gemaakt. De eerste drie worden verkocht door de The Sweet Strap en camera riemen zijn daar rond de 23,85 euro. De tweede rij met Aztec prints is van de shop iMo Camera Straps, deze camera riemen kosten alleen zo’n 26,61 euro. Rij nummer drie is gemaakt door Mesa Dreams. Zij kunnen op maat een camera riem maken en die vervolgens voor je graveren, met bijvoorbeeld je naam of juist met een mooie reisquote erin. Hier hangt wel een iets groter prijskaartje aan, zo kun je deze camera straps kopen voor prijzen rond de 59,63 euro. Hieronder vind je nog een aantal riemen die van andere shops zijn:

I walk, i look, i see, i stop, i photograph

Nummer een van bovenstaande camera riemen met daarop de wereldkaart is van Mymetoo, de tweede voor een Fujifilm camera is van Material Dreams en de laatste is weer een gepersonaliseerde leren camera riem alleen is deze van Viveo.

Wat voor leuke camerariem heb jij? Laat het weten in een comment hieronder of stuur ons een berichtje op social media!