Zanzibar pier stranden zee

Met deze reisgadgets reis je veilig de wereld rond

De ene reisgadget maakt je vakantie net iets aangenamer, de ander is er alleen om je huis mee op te leuken maar deze musthave monday zet reisgadgets in de spotlight die je reis vooral iets veiliger maken! Denk aan een klamboe tegen die akelige muggen, een “buff” voor ja ehm… je hoofd? of een deuralarm tegen geniepige hoteldieven. Ontdek deze reisgadgets en meer hieronder.

Veilig bepakt en bezakt

Pak veilig in met deze Pacsafe backpack beschermer

Het kost wat extra gewicht, maar… je weet wel zeker dat je backpack niet gestolen wordt tijdens een ritje in een nachttrein of in een hostel. Deze backpack beschermer bestaat uit een stevig stalen net waar je dus je tas in kunt stoppen. Volgens de reclame is deze pacsafe beschermer volledig bestendig tegen messen, maar wat ons betreft vooral handig omdat je je tas vast kunt maken aan iets zodat niemand hem zomaar mee pakt.

Bescherm jezelf met een super sexy moneybelt

Charmant is anders, maar handig en veilig zijn ze wel: Moneybelts. Deze tasjes draag je dicht op je huid zodat je geld, paspoorten en pinpassen veilig hebt opgeborgen tijdens het reizen. Tegenwoordig zijn er zelfs RFID blokkerende Moneybelts, die voorkomen dat je identiteit wordt gescand van chips die in je pinpas of paspoort zitten. Het komt namelijk wel eens voor dat criminelen vanaf een afstand gegevens kunnen kopiëren, maar met zo’n uber tasje ben je daar dus tegen beschermd.

Door en wind veilig

Koude handen, armen, nekken, hoofden, … worden warm met Buff

Met deze multifunctionele sjaal van Buff heb je eigenlijk elk koud lichaam deel zo opgewarmd. Je doet de Buff zo om je arm, om je hoofd, om je nek of je gebruikt het als elastiekje voor je haar.

Koude voeten worden veilig met care plus sokken

Voeten bescherm je met sokken van Care Plus. Deze sokken zijn namelijk geïmpregneerd, waardoor je voeten niet alleen warm worden gehouden maar ook nog eens beschermd tegen teken of muggen. Handig als je veel wandelt of buiten slaapt.

Sweet dreams met deze veilige reisgadgets

Deuralarm “Your personal watchdog”

Heb je weleens nachtmerries dat je ‘s avonds wordt wakker gemaakt in je hotelkamer door een vreemdeling? Dan is dit de reisgadget voor jou. Met dit deuralarm ben je namelijk verzekerd dat je hoteldeur niet onopgemerkt open wordt gedaan. Je hangt het deuralarm om de klink van je deur en plakt het uiteinde als het ware op de gleuf die tussen de deur en de muur zit. Zodra dit los schiet waarschuwt het deuralarm je met een geluid.

Slapen onder een geïmpregneerde klamboe

Soms heeft een klamboe iets romantisch, iets dromerigs, waardoor je extra fijn slaapt. Deze klamboe van Care Plus is niet met dat doel gemaakt, want deze klamboe is geïmpregneerd zodat je vooral veilig bent van vervelende muggen.

Bescherm jezelf tegen muggen

Deet anti-muggenspray

Vroeger gebruikten wij altijd prrrikweg om de jeuk te verzachten als je weer eens op de camping was gebeten door een of tienduizenden muggen. Nu is het Deet dat niet kan ontbreken in je backpack of koffer. Met Deet antimuggenspray voorkom je namelijk dat je gestoken wordt.

Teek care met deze teken set

Wie wel eens in een bosgebied is geweest heeft misschien zelf of juist bij iemand anders wel eens een teek gezien. Teken betekenen kans op de ziekte van Lyme en dat is echt iets dat je wilt voorkomen. Met deze teken set ontdek je snel of je gevaar loopt.