Travel Essentials: Draadloze oordopjes van Sudio + Kortingscode (!)

Je kent dat moment vast wel: Je stapt een trein of vliegtuig in en je hebt onwijs veel zin om even weg te dromen met een muziekje op. Maar zodra je je oortjes pakt, is het enige dat je vindt een wir war van draden die je onmogelijk uit elkaar lijkt te krijgen. Horror, want dat ontwarren is zo’n klusje waar je nooit echt zin in hebt, ook al staat een uren-durende vliegreis op de planning.

Draadloze vrijheid van Sudio

Sinds kort hebben wij de draadloze oordopjes van Sudio in onze tas zitten, ze zijn niet alleen onwijs handig, maar hebben ook een perfect geluid én zien er tof uit. Lees er hieronder meer over of ga direct naar SudioSweden.com (pssst… onderaan dit artikel vind je een kortingscode “wearetravellers” voor 15% korting).

Zweeds design, studio geluid: Sudio

Onlangs kregen wij een berichtje van Sudio, een Zweeds merk dat oordopjes maakt met een studio geluid, met de vraag of wij hun oordopjes wilden testen. Niet alleen het geluid bleek perfect ook het design is tof, lekker minimalistisch en elegant, maar bovenal valt Sudio op omdat ze draadloze oordopjes verkopen. Met de komst van de iPhone 7, waar geen hoofdtelefoon-ingang (jack) meer in zit, zijn die draadloze oordopjes geen overbodige luxe meer en waarschijnlijk ook iets wat we in de loop der tijd steeds vaker zullen zien.

Via bluetooth zijn de Vasa Blå oordopjes van Sudio verbonden met je apparaat

Voordat je je draadloze oordopjes kan gebruiken, moet je ze opladen en zodra dat is gedaan kun je 8 uur volop muziek luisteren. Net als met andere oortjes, kun je ook met deze bellen dankzij de ingebouwde microfoon en er zit een afstandsbediening aan zodat je je telefoon kunt besturen. Je hoeft trouwens niet per se een iPhone 7 te hebben voor deze oordoppen, de Vasa Blå oortjes zijn namelijk geschikt voor alle Bluetooth apparaten.

Accessoires bij je Sudio hoofdtelefoon

Naast de oortjes, krijg je bij Sudio ook 4 paar extra dopjes die je op je oordoppen kunt zetten. Deze verschillen per maat, waardoor je altijd een set oordoppen hebt die past. Verder zit er een metalen clip bij en een leren draadtasje om de oordopjes in te bewaren.

Met korting een paar Sudio oordoppen bestellen?

Tot slot hebben we nog goednieuws, want… Sudio heeft voor We Are Travellers lezers een speciale kortingscode aangemaakt die tot het einde van dit jaar (2016) geldig is. Vul bij het afrekenen wearetravellers in, op de pagina van de kassa, en ontvang 15% korting op jouw oortelefoontjes. Deze kortingscode geldt op alle oordoppen van Sudio, dus je kan zelf kiezen voor welk model je gaat.

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.