Couponcode Bagageonline voor SuitSuit!

kortingscode bagageonline suitsuit

10% korting met de couponcode van Bagageonline

We hadden het er al even over gehad, maar vanaf vandaag mogen we aan de reizigers op We Are Travellers een Bagageonline couponcode weggeven. Met deze couponcode krijg je 10% korting op de door ons geliefde SuitSuit koffers! Echte pareltjes (wij zijn vooral verliefd op hun Fifties koffers, zie ook het plaatje hieronder) die inpakken en op vakantie gaan eigenlijk nog leuker maken. Wat je moet doen om de korting te krijgen bij Bagageonline? Dat lees je hieronder!

Korting Bagageonline

Kortingscode bagageonline

Coupon Bagageonline gebruiken:

De coupon voor 10% korting bij Bagageonline kun je gebruiken door bij het bestelproces “WEARE10” in te voeren. Let er wel op, dat de code pas werkt als je een SuitSuit koffer besteld én voor eind maart je bestelling plaatst. Doe je dit niet, dan is de couponcode en de korting niet meer geldig. De couponcode is te besteden op allerlei verschillende koffers van SuitSuit, dus je bent niet per se verplicht om een van de bovengenoemde Fifties koffers te bestellen. Hoewel wij die natuurlijk wel aanraden ;)

Couponcode Bagageonline

Korting met de couponcode van Bagageonline op SuitSuit

Onze favoriete SuitSuit koffers zijn dus de Fifties koffers. Vooral de kleine groene SuitSuit koffer staat hoog op het verlanglijstje en is perfect voor kortere reisjes dankzij het handbagage formaat. Maar natuurlijk kun je ook een van de andere SuitSuit’s kiezen als je gebruik maakt van deze kortingscode. Zo kun je met de couponcode ook korting krijgen op de stoerdere bagagedragers waarop bijvoorbeeld een wasmachine is geprint of de tekst “This is my suitcase!” staat. Daarnaast vinden wij ook de koffer waar de Eiffeltoren op wordt getoond een leuke eyecatcher. De prijs van alle koffers ligt ongeveer tussen de € 110,- en € 160,- euro, maar met de couponcode van Bagageonline bespaar je hier dus 10% korting op. Dat is wel iets leuker shoppen toch?

Kortingscode Bagageonline

Dus, nog even samengevat bij Bagageonline.nl krijg je nu 10% korting op SuitSuit koffers met de Bagageonline kortingscode “WEARE10”. Deze code is te gebruiken tot en met eind maart en exclusief voor We Are Travellers bezoekers, dus zorg dat je er op tijd bij bent als je deze couponcode bij Bagageonline wilt gebruiken. Verder is er geen vast bestelbedrag dat bepaald of je de Bagageonline couponcode mag gebruiken, het enige waar je op moet letten is dat het om een koffer van het merk SuitSuit gaat. Happy suitcase shopping!