Vulkanen die zwarter zijn dan het donker, ijs dat fel blinkt van de kou en even later rijd je door diep groene landschappen waarover regenbogen schitteren. IJsland wordt het land van vuur en ijs genoemd en na het zien van dit filmpje, gemaakt door Xian met een iPhone 6 (!), snap je iets beter waarom IJsland deze naam verdiend. Vergeet ook zeker je geluid niet aan te zetten, want door de combinatie van beeld en geluid waan je je echt even in dit stuk niemandsland:

Reis even mee naar IJsland

Tijdens regen, wind, regenbogen en bewolkt weer, maakte Xian deze video over IJsland. Gedurende de reis dook ze onder andere in ijswater, bezocht ze de groene Fjaðrárgljúfur kloof en tal van andere plekken met onuitspreekbare namen. Verliefd geworden op de muziek van dit filmpje? Het nummer dat is gebruikt is Hope of Men door Bytheway-May.

→ Bekijk hier al onze IJsland artikelen

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.