Wie ooit in IJsland is geweest, snapt wat ik bedoel als ik zeg dat het bijna onmogelijk is om de ongetemde natuur, de woeste watervallen en de trotse bergen op zó een manier vast te leggen dat ze hun pracht niet verliezen. Of je met een landrover door de rivieren aan het scheuren bent, op je wandelschoenen steile hellingen staat te trotseren of op je fiets de kleine wegen verkent; iedereen ervaart het sprookjesgevoel van de magische IJslandse natuur op zijn eigen manier.

Na tien dagen reizen door de highlands heb ik mijn beste pogingen gedaan om het ruige landschap zo goed mogelijk te fotograferen en hopelijk kan ik jou dan ook overtuigen om je wandelschoenen, camera en regenjas bij elkaar te rapen en een ticket richting het land van vuur en ijs te boeken.

IJsland in 20 foto’s

ijsland foto's viewpoint ijsland foto's noorderlicht ijsland foto's landrover ijsland foto's watervallen ijsland foto's ijsland foto's ijsland foto's ijsland foto's behind the waterval ijsland foto's gijzers ijsland foto's uitzicht ijsland foto's paard Foto's IJsland georgia ijsland foto's waterval ijsland foto's ijsland foto's schapen ijsland foto's noorderlicht ijsland foto's ijsland foto's paarden ijsland foto's mist IJsland foto's uitzicht

→ Bekijk hier al onze IJsland artikelen

Over de auteur

Travelblogger

Op reis zoek ik het liefst de ruige natuur op. Mijn artikelen kunnen gaan over het beklimmen van enorme bergen in Schotland, de mooiste verstopte watervallen in IJsland of kanoën en hiken door Noorwegen. Mijn passie voor zowel schrijven als reizen hebben me op de meest bijzondere plekken gebracht in deze wereld en ik deel mijn ervaringen graag met jullie!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.