2,5 dag naar IJsland

Waarschijnlijk is het je al opgevallen, ik ben naar IJsland geweest. Wat een land. Wat een mensen. Wat een bestemming. Eigenlijk zijn al mijn verwachten overtroffen en als je me nu een ticket Reykjavik zou geven, zou ik er zo opnieuw naartoe gaan. Oke, waarschijnlijk iedereen, maar toch illustreert het wel hoe gaaf het was. Van onze 2,5 daagse trip heb ik onderstaande filmpje gemaakt. Je hoort de IJslandse zanger Kaleo en het nummer Vor í vaglaskógi, terwijl je beelden ziet van plekken als: Myvatn, Akureyri, Godafoss en helaas niet… van het Noorderlicht. Voor dat laatste zul je zelf naar IJsland af moeten reizen en een portie geluk mee nemen, want het Noorderlicht zien lukt niet iedereen. Hoe dan ook, veel plezier met kijken!

My Stopover in Iceland

Meer lezen over IJsland?

Inmiddels heb ik IJsland van mijn bucketlist mogen afstrepen, maar hoog tijd voor jou om het er juist op te zetten als je er nog niet bent geweest. Nog niet overtuigd? Dan moet je dit artikel lezen waarin je een reisje IJsland ziet in 10 foto’s, oh en ben je benieuwd wat voor gave hotels ze in IJsland hebben? Dan moet je de review over het Icelandair Hotek Reykjavik Marina eens bekijken.

→ Bekijk hier al onze IJsland artikelen

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

6 reacties

 1. Rebecca Vreugdenhil

  IJsland is zo mooi! Ik ben er zelf nog niet geweest, maar zie bij meerdere bloggers mooie filmpjes en foto’s voorbijkomen…tof filmpje (: Misschien ga ik volgend jaar, bucketlist wordt steeds langer haha ^^

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram
   Roëll de Ram

   Ja iedereen heeft er echt de mooiste beelden kunnen maken, maar als je volgend jaar kan gaan, zeker doen! Heel tof land!

   Beantwoorden
 2. karbonkel

  Noorwegen en ijsland staan bovenaan mijn lijstje, het lijkt me zo mooi daar! Helaas ook een hele dure bestemming. Leuk filmpje!

  Beantwoorden
  • Roëll de Ram
   Roëll de Ram

   Ja, het is inderdaad wel wat prijzig maar zoals je kan zien hebben wij heel veel gedaan in 2,5 dag. Dus misschien helpt dat een beetje bij het kosten besparen! Noorwegen staat bij mij ook nog op m’n verlanglijstje, lijkt me ook zoo gaaf!

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.