ketting andyla

Travel Essentials: Edelstenen sieraden van Ana Dyla

Zoals je misschien in heel wat andere travel essentials artikelen hebt kunnen zien, heb ik iets met sieraden waarin edelstenen zijn verwerkt. Toen ik de sieraden van Ana Dyla laatst tegen kwam kon ik dus ook niet anders dan verliefd worden. Vooral de grote armband en ketting met subtiele hanger vind ik onwijs mooi. Ook vind ik het ergens extra leuk dat Ana Dyla gewoon uit Nederland komt. Geen merkje uit Australië of Amerika, maar gewoon iets uit ons eigen kleine landje en waar ook een bijzondere boodschap achter schuilt. Om jullie ook kennis te laten maken met dit merkje mocht ik een paar sieraden even lenen en hieronder zie je dus het resultaat!

Sieraden van Ana Dyla

Ana Dyla – Betuig de liefde aan jezelf

De naam Ana Dyla komt niet zomaar ergens vandaan, er schuilt een bijzondere betekenis achter. Zo lees je op de site van Ana Dyla dat ‘Ana’ Ik ben mij (vertaald uit het Arabisch) betekent en ‘Dyla’ staat voor pure liefde (vertaald uit het Turks). Kortom iets dragen van Ana Dyla is ook wel de liefde aan jezelf betuigen. Verder worden in de sieraden natuurlijke edelstenen gebruikt die verfijnd worden door lokale Turkse edelstenensnijders en ambachtslieden, allemaal werkzaam in het hart van Anatolië. Toen wij in de Grand Bazaar van Istanbul waren: Kapali Carsi, waren we ook al allerlei mooie edelstenen sieraden tegengekomen. Deze kettingen en armbanden nemen je dus ook gevoelsmatig weer even mee terug op reis.

Meer weten over de sieraden van Ana Dyla?

Kijk dan eens op de site van Ana Dyla. Daar vind je ook meer terug over het verhaal achter dit sieraden merkje, maar je vindt er ook de hele collectie terug. Hierboven zie je vooral kettingen en armbanden uit de Pure Gems collectie, maar er zijn ook iets chiquere sieraden en die vind je in de precious collectie.