9 kampeer gadgets die je bij je op de camping wilt hebben

Deze negen kampeer gadgets mogen in 2015 niet ontbreken als je gaat kamperen of een roadtrip gaat maken! Koken was met deze gadgets namelijk nog nooit zo makkelijk, relaxen op de camping was nog nooit zo chill en ook wat luxury items ontbreken natuurlijk niet in dit musthave lijstje.

Musthave kampeer gadgets voor 2015

Koken op de camping

Heb je ook zo’n hekel aan heet water uit een pan gieten als je net pasta hebt gekookt of groentes? Dat geklungel met handdoeken, pannenlappen of dat er dan toch kokend heet water over je vingers heen stroomt… Met deze pan van Bugaboo gaat dat honderd keer makkelijker. In de deksel zitten namelijk een aantal gaatjes waardoor het afgieten stukken gemakkelijker gaat! Verder hoort bij een kampeervakantie natuurlijk ook af en toe een kampvuur en bij een kampvuur horen dan weer marshmallows. Met deze vishengel (of moeten we zeggen marshmellowhengel) laat je gemakkelijk én op veilige afstand van de hitte zo vier van die zoete, plakkerige dingen warm worden. Lekker! En dan last but not least, dit uber handige kooktoestelletje van Coleman met daarin ook een oven. Maakt een pizza bakken op de camping ook weer wat toegankelijker of het maken van warme croissantjes in de ochtend, yum!

Relaxen op de camping doe je zo

Bij een kampeertrip in de wildernis kan een warme outfit niet ontbreken en wat is nou warmer dan je slaapzak? Precies, dat dachten de ontwerpers die de Selk’Bag nou ook. Daarom ontwierpen ze een pak gemaakt van een slaapzak, oftewel “the sleeping bag with legs and arms”, en ze zijn ook nog eens in felle kleurtjes beschikbaar ook!  Maargoed, natuurlijk wil je ook kunnen relaxen in de zon tijdens je kampeervakantie en waar doe je dat nou liever dan in een hangmat. De hangmat die wij vonden, lijkt gemaakt te zijn van gras. Hoe outdoor wil je het hebben? Verder hebben we dit ultieme luchtbed voor achterin de auto gespot. Zo maak je binnen no time een bed van de achterbank van je auto. Hoef je gelijk ook geen tent meer op te zetten, maar kun je gewoon achterin in slaap vallen.

Handige kampeer gadgets voor de luxury outdoors

Echte gadgets kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. Zo vonden we deze magnetische iPhone batterij, kun je je smartphone ook opladen als er geen stroom in de wijde omgeving is en je plakt hem dus super gemakkelijk aan de achterkant vast. Maar misschien zijn we nog het meeste fan van de Handpresso. Met deze handige gadget kun je namelijk op elke gewenste plek een verse espresso maken! In de bergen, op het strand, in the middle of nowhere of juist in het hart van een druk centrum. Waar dan ook kun je met deze handpresso een vers kopje koffie maken. Maar bij een kopje koffie hoort natuurlijk ook een lekker muziekje en daar is deze laatste musthave dan weer perfect voor. Deze tas zorgt er niet alleen voor dat je drinken koud blijft, maar je kan er ook je smartphone op aan sluiten en deze jukebox maakt dan nog echt hard geluid ook!

Helaas hebben we niet van elke gadget een verkooppunt in Nederland kunnen vinden, maar alles is uiteindelijk terug te zien op Fancy.com. Oh, en laat je ook nog even weten welk gadget het best in jouw bagage zou passen?