5 Reis gadgets die je vakantie nét iets aangenamer maken

Klinkt goed hé! Reisgadgets die elke reis net iets fijner maken. Wij hebben er vandaag vijf voor je op een rij gezet. De meeste zijn te vinden op Firebox of Fancy, maar een andere is gewoon te koop bij elke oud en vertrouwde reiswinkel.

Geen keukenprinses? Koop een foodie dice!

Is koken niet écht jouw ding, maar wil je tijdens een lange rondreis of roadtrip toch wat lekkers maken op je eigen gasstel of in de keuken van een hostel? Dan is de foodie dice dé reis gadget voor jou. Pak de vijf basis dobbelstenen, hussel ze, gooi ze op tafel en je boodschappenlijstje heeft zich vanzelf gevormd. Oke, koken moet je dan nog wel zelf doen (of… je vraagt een gewillige medereiziger!), maar nadenken over wat je moet maken is in ieder geval al wel voor je gedaan. Het schijnt zelfs dat je met deze foodie dice 186.000 unieke combinaties kunt maken en wat ook leuk is aan deze gadget, is dat het glas gemaakt is van oude wijnflessen!

Going down under? Drink goon uit een Vino2Go

Wie in Australië is geweest, weet als geen ander dat vrijwel elke backpacker goon drinkt. Oftewel cheapass wijn die vaak verpakt is in grote kartonnen dozen. Toch doen alsof je een smaakvolle Sauvignon Blanc of Chardonnay aan het drinken bent? Neem dan deze Vino2Go mee, een doorschijnend thermosglas dat vanbinnen de vorm heeft van een wijnglas. Lijkt die goon misschien toch nét iets luxer en lekkerder, dan dat het eigenlijk is.

Light any fire met een fire steel

Ga je kamperen? Vergeet dan niet een fire steel mee te nemen! Het lijkt misschien alsof deze reis gadget alleen bedoeld is voor reizigers die op survival gaan, maar bedenk eens hoe handig het kan zijn als je bijvoorbeeld een kampvuur wilt maken op een strand of je bbq wilt aansteken!

Trotseer elk regenseizoen met deze submarine umbrella

In het regenseizoen naar Azië of Zuid Amerika? Trotseer dan elke regenbui met deze submarine umbrella! Lekker opvallend geel van kleur maar mét kijkgat, zodat je niets hoeft te missen van je reisbestemming.

Beauty backpackers kiezen een lay-n-go toilettas

Ken je een beauty queen die zich onlangs heeft getransformeerd tot backpacker? Geef haar (of hem) dan deze toilettas kado. Uitgeklapt heb je alles direct uitgestald en eenmaal dichtgevouwen heb je gemakkelijk je tandborstel, tandpasta en andere verzorgingsproducten in één keer opgeruimd.

Lay-n-go traveller