Het aantal bucketlists waar een reis naar Bali op staat is inmiddels oneindig, iedereen lijkt wel naar deze intens mooie bestemming te willen gaan en geef ze eens ongelijk. Lisa Kolster maakte afgelopen zomer ook een reis naar dit bloedmooie Indonesische eiland. Tijdens een reis van 30 dagen bezocht ze de allermooiste plekjes en tijdens dat avontuur filmde ze zoveel mogelijk. Het resultaat? Een jaloersmakende video van 3 minuten waardoor je meteen het vliegtuig wilt pakken. Geloof je ons niet? Dan dagen we je uit om op play te drukken:

30 days in Bali

Meer reisvideo’s van Lisa zien?

Dit is niet de enige reisvideo van Lisa, eerder maakte ze al een video van reizen naar de Bahamas, Zuid-Afrika en Thailand. Je kan alle video’s zien op haar Youtube account en als je niet kunt wachten tot een nieuwe video uitkomt, kun je haar ook volgen op Instagram via @lisakolster, daar plaatst ze namelijk ook genoeg toffe foto’s! Een selectie van haar Indonesië travelgrams vind je hieronder:

instagram lisakolster indonesie

Wil je naar Indonesië?

Gespot voor jou:

  1. Vliegticket-deals naar Bali
  2. Leuk hotel in Bali: Sanur House

→ Bekijk hier al onze Indonesië artikelen

Over de auteur

Redactie We Are Travellers

De redactie van We Are Travellers deelt dagelijks nieuwe reistips over mooie bestemmingen of handige travel gadgets. Volg ons op social media of schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van dit online travel magazine!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.