Airbnb Boomhut van je kinderdromen

Slaap in de boomhut uit je wildste dromen!

Wist je dat de meeste reizigers die op Airbnb een wishlist maken, een boomhut erin zetten? Blijkbaar droomt menig mens er toch van om zijn of haar kinderdroom tot werkelijkheid te brengen en wil iedereen overnachten in een droom-boomhut. Als je deze boomhut in Atlanta ziet, snap je ook meteen waarom. Fonkelende lichtjes, verborgen tussen groene bomen, ligt dit pareltje van een boomhut. Deze Airbnb van Katie en Peter is ook niet voor niets uitgeroepen tot “#1 most wished-for listing worldwide”!

Slapen in een droom-boomhut

Airbnb Boomhut van je kinderdromen

Waar kun je een nachtje boeken?

De boomhut staat gewoon op Airbnb dus daar kun je een overnachting boeken. Dit groene paradijs vind je vervolgens op een paar minuten afstand van Downtown Atlanta in de Verenigde Staten. Als je deze Airbnb huurt, zijn er drie kamers waar je toegang tot krijgt. Al deze kamers zijn verbonden met elkaar door hangbruggen, zo kun je via de bomen naar de huiskamer, slaapkamer en het open balkon lopen. Oh en schrik niet van het bed op bovenstaande foto’s, die staat namelijk op wielen en kun je gewoon naar binnen rollen als je genoeg hebt van de buitenlucht. De boomhut wordt door vele reizigers beschreven als de meest romantische, relaxte, dromerige en unieke plek waar je ooit zult slapen en eerlijk gezegd… Als we alle foto’s bekijken, snappen we meteen waarom!

Check Airbnb

De boomhut is van Katie & Peter. Op Airbnb lees je dat zij werkt in de wijnindustrie en dat haar man (Peter) een milieu-activist is en werkt als 3d-fotograaf. Peter heeft de boomhutten zelf gebouwd, omdat hij soms het stadse leven wilde ontsnappen. Inmiddels genieten zij er niet meer alleen met z’n tweeën van, maar kunnen ook andere reizigers er overnachten. Je vindt de boomhut hier op Airbnb, de kamerprijs stond toen wij hem checkte op 370 euro per nacht. Je kan met twee personen slapen in de boomhut en als je een aanvraag doet, is het handig om even uitgebreid te vertellen over wie je bent en wat je reis inhoudt. De kans is dan het grootst dat je de boomhut kunt huren. Hij is trouwens al redelijk snel volgeboekt, dus als je een reis naar Amerika op de planning hebt staan en er in de buurt komt, dan is het handig om gauw te reserveren.

Locatie van de boomhut in de VS

Boomhut kaart Airbnb

Meer toffe Airbnb’s bekijken?

Lees ook:

→ Bekijk hier al onze artikelen over Noord-Amerika