In een paar weken tijd zijn wij over het Zuidereiland en Noordereiland van Nieuw-Zeeland gereisd. Met een fotogeniek hippie busje reden we van highlight naar highlight, we hebben hele toffe hikes gemaakt en hebben gekampeerd op de mooiste plekken middenin de natuur. Hoe onze reis eruit zag? Dat zie je in deze video:

Door deze video wil jij ook roadtrippen in Nieuw-Zeeland

Meer te weten komen over onze roadtrip?

We hebben verschillende blogs geschreven over onze reis. Ontdek bijvoorbeeld wat te doen in Christchurch, het is een hele lijst handige tips voor het begin of einde van je reis. Ook hebben we onze top 10 voor het Zuidereiland op een rij gezet en geschreven over onze favoriete hike: Roys Peak! Een van de coolste plekken op het Noordereiland vonden we Rotorua en op het Zuidereiland mocht Milford Sound natuurlijk ook niet ontbreken. Wil je iets specifieks weten? Dan kun je natuurlijk hieronder een reactie achterlaten met je vraag!

Wil je naar Nieuw-Zeeland?

Gespot voor jou:

  1. Vlieg met Cathay Pacific naar Nieuw-Zeeland
  2. Huur een camper in Nieuw-Zeeland via Travelhome.nl
  3. Vind leuke hotels in Nieuw-Zeeland

→ Bekijk hier al onze Nieuw-Zeeland artikelen

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.