Joehoe! Het is feest bij We Are Travellers, want vorige week (15 maart 2016) sleepte wij een heuse award binnen tijdens de Ireland Press Awards die in Amsterdam werden gehouden! Er was een awardshow georganiseerd bij de Hallen in het restaurant Remise47 en nadat verteld werd wat de plannen voor Ierland zijn voor 2016 (er is bijvoorbeeld hele toffe wandelroute in de buurt van Belfast geopend, die je meeneemt langs de rotswanden van de Causeway Coast!), was het tijd voor de awards. Die avond werden er in totaal vier awards uitgereikt in de categorieën: Nieuwsbladen, Lifestyle, Fotografie en Special interest. Onder andere namen als de Volkskrant, Reiz&Magazine en Moto73 vielen in de prijzen, maar ook We Are Travellers mocht een gigantische award in ontvangst nemen.

Fotografie award gewonnen tijdens Ierland Press Awards 2016

Nu vraag je je wellicht af welke award wij precies hebben binnen gesleept en waarvoor. We Are Travellers heeft gewonnen in de categorie ‘Fotografie’ en we waren genomineerd met dit artikel: “Ontdek via 11 foto’s waarom Noord-Ierland nu op jouw bucketlist moet!” waarin onder andere foto’s voorkwamen zoals hieronder vertoond:

Carrick-a-rede touwbrug noord ierland The Dark Hedges Ierland Lost and found hotspot Coleraine noord ierland Murals derry noord ierland Titanic museum noord ierland

Ierland Year of Food & Drink

Tijdens de Award Show waren meer dan 40 journalisten aanwezig die een prijs in de wacht hoopte te slepen. Waarbij de jury, bestaande uit Paul van Laarhoven van de Jong Intra Vakanties en Mirjam Dresmé van ANVR, onder andere voor ons hebben gekozen. Naast een gigantische glazen award, hebben we ook een grote fles Jameson whiskey en een vliegticket naar Ierland gewonnen. Dat laatste is extra leuk, want dit jaar staat Ierland in het teken van ‘Food & Drink’, maar wellicht dat we ook nog eens richting Ierland gaan om het glamping daar te ontdekken en voor jullie een toffe blog te schrijven.

We Are Travellers award Ireland Press Awards

Onze verhalen over Ierland lezen?

Je vindt een aantal van de blogs hier:

→ Bekijk hier al onze Ierland artikelen

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

3 reacties

    • Roëll de Ram

      Paulien! Bedankt voor je felicitaties :D en helemaal goed dat je naar Ierland wilt :D dat was de bedoeling! Wel even anders dan Indonesië of Zuid-Afrika natuurlijk ;) maar ook super mooi!

      Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.