De leukste highlights vind je op deze kaart van Japan!

Op deze kaart van Japan hebben wij leuke bezienswaardigheden verzameld als Osaka, Kyoto en natuurlijk de metropool Tokyo. Lees er meer over en laat je inspireren voor een volgende reis. De landkaart van Japan kun je beter bekijken door de zoomknoppen aan de linkerkant van de kaart te gebruiken.

Kaart Japan

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Lonely Planet
€ 22,95

Japan reisgids

Landkaart
€ 10,95

Japan kaart

Rough Guide
€ 24,50

Reisgids Japan

Wandkaart
€ 24,95

Japan wandkaart

Hoogtepunten op de kaart van Japan

Lees meer over de highlights die op bovenstaande landkaart van Japan staan:

Osaka

De stad Osaka moet je tijdens een reis naar Japan zeker niet overslaan. Met name shoppen kun je hier als geen ander, maar ook het met neon verlichte uitgaansgedeelte is de moeite waard om te bezoeken. Je vindt Osaka in het zuidelijke deel van de kaart.

Tokyo

De reuzachtige stad Tokyo kan met haar vele boeiende wijken en tempels natuurlijk niet ontbreken als highlight op een kaart van Japan. Bezoek in Tokyo onder meer het Harajuku station, het drukke kruispunt Shibuya en ga in de lente of herfst naar het park.

Kyoto

Wanneer je geisha's wilt zien, moet je zeker naar Kyoto gaan. Daarnaast vind je in Tokyo een bamboo bos waar je een bijzondere wandeling kunt maken en talloze tempels. Zoals de Kiyomizudera, de Heian Shrine en de oranje Fushimi Inari Shrine.

Jouw reistips op de kaart van Japan?

Ben jij ergens in Japan geweest waar het overdonderend mooi was en zijn wij deze ultieme droombestemming op deze kaart vergeten? Laat het ons weten in een reactie en we plaatsen jouw reistip erbij!

Over de auteur

Roëll de Ram
Owner & Digital Nomad

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis inmiddels vooral als digital nomad de wereld rond. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie, deel jouw reistips!