Waarom reis je? Dat is de eerste vraag die wordt gesteld op het begin van dit filmpje. Prachtige beelden van Californië schieten voorbij en ondertussen hoor je verschillende antwoorden langs komen: “Je ziet veel verschillende plekken en ontmoet onwijs veel nieuwe mensen”, “Je leert zo veel door reizen en je begrijpt veel beter de wereld om je heen”, “Om mijn reishonger te stillen!” Een greep uit de antwoorden van de 8 reisliefhebbers die meegingen met iTrek op een roadtrip door Californië. De hele roadtrip door deze veelzijdige Amerikaanse staat is vastgelegd, van het ontdekken van gigantische Sequoia trees, tot epische stranden en levendige steden. Het resultaat? Een aanstekelijk filmpje waardoor wij het liefst meteen een vliegticket naar de VS willen boeken. Ook benieuwd hoe zo’n trip van Los Angeles naar San Francisco eruit ziet? Druk hieronder gauw op play en geniet:

Roadtrippen in Amerika: California Calling!

Welke route hebben ze tijdens deze roadtrip precies afgelegd?

De route van deze roadtrip liep tussen Los Angeles en San Francisco. Daartussen zijn ze gestopt op verschillende plekken, zoals Santa Barbara, Big Sur, Yosemite National Park en uiteindelijk in San Fran. De roadtrip duurde in totaal maar 7 dagen en 6 nachten, vandaar dat niet meer is bezocht, maar je kan zo’n roadtrip door West-Amerika natuurlijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Check hier onze tips voor een roadtrip door West-Amerika of lees onze tips over wat te doen in San Francisco!

Route die werd afgelegd tijdens deze roadtrip californie

→ Bekijk hier al onze artikelen over Noord-Amerika

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.