Bezienswaardigheden op de kaart van Cuba

Hier vind je een kaart van Cuba. Op deze landkaart van Cuba zijn een aantal highlights aangegeven die je tijdens een rondreis door Cuba niet mag missen. Natuurlijk ontbreekt de hoofdstad Havana niet op deze kaart. Maar ook de kustplaats Varadero waar je de meest blauwe zee vindt, heeft een plekje veroverd op deze kaart. Evenals het afgelegen Baracoa in het oosten en het levendige Santiago de Cuba dat weer ietsje zuidelijker ligt. Bekijk de highlights van Cuba:

Kaart Cuba

kaart cuba

Cuba kaarten en reisgidsen, welke zijn handig om mee te nemen?

Ben je bezig met het voorbereiden van een reis naar Cuba? Dan kan het handig zijn om een kaart of reisgids mee te nemen. Met name een landkaart of wegenkaart kan handig zijn als je van plan bent om tijdens je reis een auto te huren. Op die manier kun je vrijwel altijd gemakkelijk de weg vinden. In reisgidsen zoals de Lonely Planet of Rough Guide zijn vaak ook handige reistips en kaarten te vinden. Ook deze kunnen dus goed van pas komen tijdens je reis. Bekijk onze Cuba favorieten hierboven (of lees deze top 10 voor Cuba) en als je een gids of kaart wil kopen, profiteer dan van de voordelige prijzen van de reisboekwinkel de Zwerver.

Een kaart voor Cuba kopen?

Je kan bij online reisboekwinkel de Zwerver goede kaarten voor Cuba kopen. Bestel deze kaart voor Cuba bijvoorbeeld, hierop staan ook duidelijk de wegen aangegeven wat handig is als je zelf een roadtrip gaat maken.

Jouw tips voor Cuba?

Heb jij nog goede tips voor Cuba of zijn we bezienswaardigheden vergeten waarvan jij denkt dat andere reizigers ze zeker moeten bezoeken? Laat het ons weten in de reacties en help medereizigers aan een geweldig Cuba avontuur. Natuurlijk kun je met vragen over Cuba ook altijd hier terecht.

→ Bekijk hier al onze artikelen over Cuba