enigma quests

Harry Potter fanaten opgelet, er is een magische Escape Room in Alkmaar & Londen in Zweinstein stijl!

Vrijwel iedereen die Harry Potter films heeft gekeken heeft de wens om een keer net als Harry, Ron en Hermelien door dat magische Zweinstein te lopen en dan natuurlijk het liefst terwijl er daadwerkelijk wat magische dingen om je heen gebeuren. Voor die filmkijkers en Harry Potter fanaten hebben wij iets fantastisch gespot. In Alkmaar en Londen zijn er namelijk Escape Rooms ontwikkeld waarbij je je echt even in de wereld van Harry Potter waant! Het is dé kans om een keer zelf te ervaren hoe het is om magische krachten te hebben.

The Wizard School bij Escape Room Alkmaar

Met 2 tot 8 spelers kun je je in Alkmaar in een betoverende Escape Room laten opsluiten. Met je team duik je de Wizard School in en ga je op zoek naar foto’s uit het jaarboek van de school. Alleen die zijn niet zo makkelijk te vinden… Denk jij dat je alles terug kan toveren? Reserveer nu je les op ‘Hogwarts, School of Witchcraft and Wizardry’ en ga de uitdaging aan. Deze Escape Room is geschikt voor first-time-Escapers en al te spelen vanaf 70,- euro op de meeste doordeweekse dagen. Dit is trouwens de grootste Escape Room in Noord-Holland en je vindt hier naast deze kamer, nog 5 andere Escape Rooms!

Website van deze Harry Potter escape room: www.escaperoom-alkmaar.nl

School of Witchcraft and Wizardry bij Enigma Quests in Londen

Heb jij altijd al magische krachten willen hebben en in Zweinstein les willen krijgen? Dan is dit je kans! Makkelijk zal het echter niet zijn, want in deze Escape Room zal je meer gefocust moeten zijn dan ooit. Ben je slim genoeg? Nieuwsgierig? Leergierig? En dapper? Dan is er een kleine kans dat jij met je team zal ontsnappen uit de School of Witchcraft and Wizardry. Je kan deze Escape Room spelen vanaf 90 pond en je team kan maximaal bestaan uit 5 spelers. Je vindt alle Escape Rooms van Enigma Quests in bij 2-12 Wilson Street in Londen.

Website van deze Harry Potter escape room: https://enigmaquests.london

Meer toffe Escape Rooms ontdekken?

Kijk ook eens naar: