The Nomads Bus: Na dit filmpje wil je leven als nomade! En dat kan… Ga jij in 2017 mee?

Benieuwd hoe je van een Amerikaanse gele schoolbus een droom van een backpackers-bus maakt en hoe het dan vervolgens is om er in te leven? Hieronder vind je twee filmpjes die zijn gemaakt zijn over “The Nomads Bus”. Dit is niet zomaar een bus van twee reizigers, het is namelijk een hostel bus: Yep, ook jij kan besluiten om mee te reizen in 2017 én ook fijn, deze bus rijdt gewoon rond in ons eigen Europa!

The Nomads Bus: Een (luxe) hostel op wielen

Onderstaande filmmaker reed een aantal weken mee met The Nomads Bus tijdens een van de eerste maanden dat de bus onderweg was. The Nomads Bus, zoals de bus liefkozend wordt genoemd, is gemaakt door Val en Tim. Ze vertellen in het filmpje dat zij de bus vanuit Amerika (Tennessee) hebben geïmporteerd naar Europa (België) en dat ze na een aantal maanden flink klussen van de gele schoolbus een echt hostel bus wisten te maken.

Roadtrippen in Europa: Let’s be Nomads!

The Nomads Bus rijdt 3 jaar lang rond in Europa en als je overnacht in deze epische bus, dan zal het vrijwel zeker een totaal andere ervaring worden dan elk ander hostel bezoek. Je wordt deel van de The Nomads Bus familie zodra je aan boord stapt. Een soort home away from home gevoel dus! In hun filmpjes zie je hoe het kan zijn om in de zomer een tijdje in The Nomads Bus te leven, helemaal als je ook van surfen houdt.

Lijkt dit nomade leven je fantastisch? Goed nieuws: Je kan mee!

Zoals gezegd rijdt The Nomads Bus een aantal jaar rondt in Europa en Tim & Val zijn alleen maar blij om nieuwe gasten te ontvangen. Mocht het je dus tof lijken, dan kun je dit jaar ook overnachten in The Nomads Bus. Wat zit daarbij inbegrepen? Een bed, beddengoed, een handdoek, ontbijt, maar ook avondeten, verder krijg je gratis thee en koffie, maar ook de benzine kosten zijn inbegrepen. Lees hieronder meer over de plannen voor deze winter en zomer:

Winter tour (2016 – 2017)

Deze winter gaat The Nomads Bus op zoek naar de beste plekken om te skiën en snowboarden. Je kan worden opgehaald in Innsbruck in Oostenrijk en vanaf daar wordt vervolgens een mooie roadtrip gemaakt. Stap je liever ergens anders op, dan is dat eventueel ook mogelijk. Een overnachting kost 59 euro per nacht in het laag seizoen en 69 euro per nacht in het hoog seizoen.

Girls only Tour in maart, april & mei 2017

Wil je liever alleen met chicks in The Nomads Bus reizen? Dat kan! In maart, april en mei wordt een soort girls only tour georganiseerd. De bus is dan volledig gereserveerd voor een aantal fanatieke boardchicks.

Summer tour (2017)

Waar de roadtrips in de winter vooral gedomineerd worden door Oostenrijk, worden in de zomer allerlei bestemmingen in Noorwegen bezocht. Zo gaat The Nomads Bus naar Bergen, Oslo, Trondheim en Tromso.

Binnen kijken in The Nomads Bus

The Nomads Bus The Nomads Bus The Nomads Bus The Nomads Bus Val Thorens The Nomads Bus

Wij zijn verliefd op The Nomads Bus!

Wij zijn verliefd op de toffe bus die Tim & Val hebben gecreëerd. Ben jij nog niet helemaal overtuigd en ben je ook benieuwd wat voor andere bijzondere reizen je allemaal kan maken? Lees dan ook eens: