Shoppen in Bali, 3 merken met zomerse hebbedingen!

Bali is niet alleen een droombestemming, het is ook een shopwalhalla waar je de mooiste zomerse hebbedingen kunt scoren. We zetten in deze blog drie merken op rij die hun roots in Bali hebben en daar ook hun inspiratie vandaan halen voor hun musthaves.

Bikini’s van Miramar

Het bikinimerk Miramar Swim maakt de mooiste bikini’s in allerlei verschillende kleuren. Alle bikini’s zijn met liefde (hand)gemaakt en de kleurkeuze is ontstaan door al het moois dat op Bali is te vinden. De kleuren op de lokale markt, het verse fruit dat op Bali te vinden is, de groene bomen maar ook die fijne tropische zee zijn allemaal dingen die als inspiratie hebben gediend. Bovendien wilde de makers van Miramar niet alleen mooie bikini’s maken die alles ademen dat Bali is, ze hebben ook gelet op pasvorm en hebben materialen gekozen die mooi blijven. Check hun webshop op de website MiramarSwim.com (onze favoriet is de Alma bikini) maar kijk ook zeker op hun Instagram account waarop allemaal fijne zomerse foto’s zijn te vinden. Oh en fijn: Op dit moment zijn de bikini’s in de Sale!

Zomeroutfits van LJC Designs

Lucy Cottees verhuisde in 2012 en woont sindsdien op Bali. Daar verkoopt ze mooie zomer outfits onder de naam LJC Designs. Eerst maakte ze vooral shirtjes, jurkjes en andere hebbedingen voor familie en vrienden, maar door Etsy nam haar merkje een vlucht en werd ze groter en groter. Je zal items tegenkomen met pom pom’s, allerlei kleuren, gewoven items en natuurlijk ontbreken schelpen ook niet op sommige kledingstukken. Bekijk hier het hele artikel dat we eerder schreven over LJC Designs

Tassen van BaliELF

BaliELF maakt weer hele andere producten dan MiramarSwim of LJC, maar ook dit merk komt uit Bali. BaliELF maakt allerlei leren producten, van boho tassen, clutches of zomerse sandaaltjes. In hun Etsy shop kun je echt vanalles vinden en vaak kun je zelf een keuze maken voor de kleur van het leer. Check ook hun instagram account op @BaliELF want ook dit social media account staat vol toffe foto’s.