Kortingscode de Zwerver

Kortingscode de Zwerver

Kortingscode voor 15% korting

Met deze kortingscode van reisboekwinkel de Zwerver (de Zwerver.nl) krijg je 15% korting op je volgende aankoop. Klik en activeer de code ‘scratch’ en vergeet de actiecode vervolgens niet bij het bestelproces in te vullen in het kortingscode vakje. De korting wordt dan direct van je prijs afgehaald.

Boek Backpack Bestemmingen bestellenBekijk & bestel dit boek bij de Zwerver

Gebruik de kortingscode voor een Scratch Map!

Deze kortingscode is onder meer fijn nieuws voor iedereen die al een tijdje verliefd is op de Scratch Map wereldkaarten van Luckies. Onder andere de Deluxe Edition kun je bijvoorbeeld met 15% korting kopen bij online reiswebshop en reisboekwinkel de Zwerver! Om de 15% korting te krijgen moet je tijdens het bestelproces de kortingscode die hierboven staat, invoeren in kleine letters: ‘scratch’. Tijdens het afrekenen wordt de korting dan verwerkt! Dat is nog eens leuk reis gadgets shoppen toch? Je kunt eventueel ook een van de andere Luckies kaarten kopen met deze kortingscode of een reisgids.

Kortingscode de Zwerver

Scratch Map Deluxe

De Deluxe Edition Scratch Map is de zwarte versie van de Luckies wereldkaarten en zodra je in een land geweest bent kun je de kleuren van dat betreffende land tevoorschijn krassen. Bekijk hieronder het filmpje om een beter beeld te krijgen van de Scratch Maps als je ze nog niet kende van reisboekwinkel de Zwerver:

Meer Scratch Maps bij de Zwerver

De Scratch Maps van Luckies zijn niet zomaar wereldkaarten. Op deze landkaarten kun je namelijk wegkrassen waar je bent geweest. Het werkt in feite vergelijkbaar met een kraslot alleen is het deze keer geen lot uit de loterij maar een wereldkaart. Achter elk land vind je veelal een andere kleur, dus door jouw bezochte landen weg te krassen maak je eigenlijk jouw eigen unieke wereldkaart. Naast de Deluxe Edition heeft de Zwerver ook andere versies van de Scratch Map. Bekijk bijvoorbeeld op de Zwerver.nl de Scratch Map van Amerika.