Hawaii vakantie aanbiedingen

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste vakanties naar Hawaii. De selectie is tot stand gekomen door te kijken naar prijs, kwaliteit en inhoud van de reizen. Ook hebben we een verzameling gemaakt van goede vliegticket aanbieders, hierdoor wordt het plannen van je eigen vakantie naar Hawaii ook gemakkelijker.

Hawaii vakantie aanbiedingen vind je hier

Hawaii Island Hopping

 

Met 333 Travel kun je 14 dagen eiland hoppen in Hawaii, tijdens zo’n vakantie bezoek je dan verschillende Hawaiiaanse eilanden. Ontdek het relaxte Oahu, de vulkanen op Big Island en de natuur bij Maui. De overnachtingen zijn inbegrepen bij zo’n rondreis evenals trips.

Lees meer over deze Hawaii reis >

Met een cruise naar Hawaii

Je kunt met het vliegtuig naar Hawaii, maar een andere optie is een vakantie met een cruise. Cruise vakanties zijn steeds populairder en bovendien ook nog eens niet erg duur. Bekijk dus ook zeker de Hawaii vakanties van 333 Travel en wie weet vaar jij straks mee!

Alle Hawaii cruise vakanties >

Stel je eigen Hawaii reis samen

333 Travel helpt je graag om jouw ideale Hawaii reis samen te stellen voor een goede prijs. Je kunt zelfs online vrijblijvend advies vragen via de site en samen tot de perfecte Hawaii vakantie komen. Zo bepaal je zelf welke eilanden je bezoekt en voor welke prijs en tijd.

Gratis reisadvies aanvragen >

Met Djoser naar Hawaii

Met Djoser kun je een 15 daagse rondreis maken door West Amerika en je vakantie afsluiten in Hawaii. Je begint je vakantie met een reis langs de kust van de Verenigde Staten en bezoekt daarbij steden en bekende nationale parken met uiteindelijk als eindpunt Hawaii.

Bekijk deze rondreis >

Goedkoop naar Hawaii vliegen

Ben je op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Hawaii? Boek dan het meest voordelig bij vliegticket aanbieder Skyscanner.nl. Vlieg bijvoorbeeld naar Honolulu op Oahu en combineer deze trip eventueel nog met een stop in bijvoorbeeld Los Angeles, San Francisco of New York.

Vliegtickets bekijken >

Reisinformatie voor een vakantie naar Hawaii

Wil je eerst meer weten over Hawaii en wat deze Amerikaanse staat allemaal te bieden heeft? Lees dan eerst onze reistips voor Hawaii. Ontdek meer over het eiland Oahu, waar je ook de hoofdstad Honolulu vind en de bekende monster waves waar surfliefhebbers meer dan graag hun kunsten op vertonen. Of lees de tips voor Big Island waar je vele actieve vulkanen vind en andere bijzondere natuur. Lees meer >

→ Bekijk hier al onze artikelen over Hawaii