verrassingsreis srprs.me ervaringen

Met srprs.me op Surf ‘n Beach reis, een verrassingsreis vol ervaringen naar..!

Wij gingen met srprs.me op een Surf ‘n Beach reis (thema reis van de maand juni!) en hadden geen idee waar we terecht zouden komen. De enige dingen die we vooraf wisten: Dat we naar een bestemming in Europa zouden vliegen, naar een plek aan zee waar je kan surfen, hoe laat we op Schiphol moesten zijn en dat we in een prive kamer in een hostel zouden verblijven. Vlak voor vertrek kregen we een laatste hint en dat was het weerbericht voor de periode dat we op verrassingsreis zouden zijn. Een zonnetje, wat wolken en 18/19 graden met af en toe wind… “Kan je surfen in Scandinavië?!” “Sturen ze ons toch naar Ierland ook al hadden we dat weg gestreept?!” Pas toen we op Schiphol kwamen kregen we antwoorden en dat ging er zo aan toe:

Onze srprs.me ervaringen samengevat in een video & foto’s

Geloof ons, het ontdekken van je srprs.me bestemming is een hele ervaring

Ook al weet je dat je op verrassingsreis gaat en dat je pas op Schiphol achter je bestemming komt, als je net zo nieuwsgierig bent (oke of een control freak) als mij of zo zenuwachtig als m’n zusje dan zit je toch de hele week voor je reis met een kriebel in je buik. Wij konden het niet echt loslaten. Een positieve kriebel was het overigens wel in ons geval, maar wel met de neiging om een speuractie op te zetten en online te kijken waar in Europa het welk weer is. Met moeite hou je je in en zodra het moment aanbreekt dat je je kaart open mag krassen is dat zo extreem tof! Op de kaart vind je vier cijfers en die moet je allemaal open krassen. “Hebben we wel een muntje bij ons?!” “Aaah ja ik heb 5 cent!” “Chilll!” Zodra je alles hebt open gekrast kun je de cijfers als code invoeren op je mobiel en op je smartphone zie je dan na het aftellen… 5… 4… 3… 2… 1… waar je heen gaat! Echt als ik er nu weer aan terug denk, het is zo tof om er achter te komen!

Onze surprise bestemming: Ericeira!

Onze surprise bestemming? Ericeira! In Portugal! Met confetti verscheen het ineens op ons telefoonscherm. We wisten totaal niet waar het lag, dus binnen een tel was Google Maps ingevoerd en ontdekten we dat het vlak onder Lissabon lag. Nice! We deden een poging om wat blogs op te zoeken, maar besloten dat we wel zin hadden in een complete verrassingsvakantie en dat we daar wel zouden zien wat leuk was. Wat we uiteindelijk hebben gedaan in Ericeira? Check onze foto’s maar!

srprs.me ervaringen ericeira

srprs.me ervaringen portugal surfdorpje

verrassingsreis srprs.me ervaringen ericeira dorpje-8 srprs.me ervaringen portugal surfdorpje-2

Waar we zouden slapen was óók een verrassing: Chill In Surfhouse Ericeira

Waar we zouden slapen wisten we natuurlijk ook niet tijdens deze verrassingsreis, behalve dat het een hostel zou zijn, dus dat ontdekken was ook weer een hele ervaring. We werden opgehaald bij het vliegveld door een chauffeur en die bracht ons van het vliegveld van Lissabon naar Ericeira. Bij de kust gingen we via een wir war van straatjes ineens omhoog en plots stonden we voor ons hostel: Chill In Surfhouse Ericeira. Daar werden we super hartelijk ontvangen door de staff, bleek een van de surfleraren Nederlands te zijn en werden we meteen uitgenodigd voor een Sushi en Bbq night. Doordat je daar helemaal blanco aankomt verrast alles je en in ons geval ook nog eens positief. Het was alsof we bij een grote groep vrienden gingen overnachten waar we meteen toffe dingen mee konden doen. Elke dag werden surflessen georganiseerd, yoga lessen en ‘s ochtends heb je met een groot deel van de groep een gezamenlijk ontbijt. Check hieronder ons hostel:

chill in ericeira surfhouse hostel_

Ook zo’n Surf ‘n Beach verrassingsreis van srprs.me meemaken?

De Surf ‘n Beach reis is een srprs.me thema reis, het is het Thema van de Maand juni. Je kan deze surfreis alleen in juni boeken, maar je kan je reis wel inplannen voor de hele zomer. Je hoeft dus niet per se in juni op vakantie, so you know! Check hier de srprs.me thema reis

→ Lees ook: Ontdek alles over Ericeira in Portugal, dé surf spot