Enge escape room ABANDONED in utrecht

Wil jij deze nieuwe, enge escape room in Utrecht gratis testen? Backpackers gezocht!

Escape room liefhebbers gezocht! En het liefst dan ook een paar die van backpacken houden, want binnenkort opent de extreem enge escape room ABANDONED in Utrecht en die kamer gaat over een stel vermiste backpackers… Om te kijken of de nieuwe kamer goed werkt en of het natuurlijk wel eng genoeg is, zijn de bedenkers van deze escape room op zoek naar een groep testers! Durf jij deze nieuwe kamer van Escapium te testen? Je kunt je nu opgeven om ABANDONED als een van de eerste in te gaan en gratis te testen!

Durf jij deze nieuwe, enge escape room in Utrecht te testen?

Zo geef je je op als tester voor deze extreem enge escape room

Lijkt het jou tof om deze mega enge escape room gratis te testen? Je kan je voor 15 maart 2019 opgeven als test-team via deze link. Je hoeft alleen je naam in te vullen, waar je woont, te vertellen hoeveel escape rooms je al hebt gedaan en wat je motivatie is. Word je uitgekozen? Dan hoor je dat via een persoonlijk mailtje en mag je ergens in april langskomen om de kamer te testen. Ben jij niet een van de gelukkige backpackers die deze zieke backpack-kamer mag testen? Dan krijg je als troostprijs een kortingscode zodat je gelukkig alsnog snel naar Escapium kunt voor een fijn backpackers-prijsje.

Enge escape room Abandoned

Enge escape room ABANDONED in utrecht

ABANDONDED gaat over drie vermiste backpackers…

Drie backpackers… In de wildernis, die een lift krijgen van een vreemdeling. Het heeft gesneeuwd buiten, ze lopen door het bos en wanneer ze een auto zien stappen ze in, maar wat is hun eindbestemming? Halen ze hun eindbestemming? Wat is de vreemdeling met het litteken van plan? Voor deze super freaky escape room, die een reisthema heeft, moet je geen angsthaas zijn en het is ook beter als je biggest nightmare niet is om ooit vermist te raken tijdens het reizen.

Waar kun je deze kamer spelen?

Na dit verhaal en bovenstaande video zin om naar ABANDONED te gaan? Je vindt deze kamer bij Escapium en dat zit op de Nevadadreef 44 in Utrecht. Dat is in Overvecht, vlakbij de Vechtsebanen schaatsbaan. Een andere escape room die je bij Escapium kunt doen is The Dam.

Zin om deze enge escape room te reserveren?

Je kan van maandag tot en met donderdag de ABANDONED kamer spelen voor €125 en van vrijdag tot en met zondag kun je voor €140. Je kan met een groep meedoen van 3 tot 7 personen en de kamer is 18+ dus niet voor kinderen. Reserveren kan gewoon online via hun website www.escapium.nl en voor vragen kun je het telefoon nummer +31 (0)30 269 2351 gebruiken of hun e-mail welkom@escapium.nl.

Meer enge escape rooms ontdekken?

Lees ook: