The Bar escape room maastricht

Bij deze jaren ’20 escape room moet je een geheime bar vinden in Maastricht (en eruit ontsnappen!)

Woon je dichtbij Maastricht of ga je er voor een dagje of weekend heen? Dan moet je zeker overwegen om deze escape room te doen! Of nouja doen, zo makkelijk gaat dat niet, deze escape room oftewel bar moet je eerst vinden voor je er een drankje kan nuttigen en eruit kan ontsnappen! Durf jij de uitdaging aan?

Escape Room The Bar maastricht

Escape room the bar

Escape room maastricht The Bar

Escape room The Bar

Via deze site kun je escape room The Bar boeken, maar na je boeking en een paar mailtjes blijf je raadselachtige achter je laptop zitten… Heb je de eerste hints nu al gemist? En hoe moet je nou weten waar je naartoe moet op d-day? Voor je de escape room kunt doen, moet je namelijk eerst op zoek naar de locatie en een geheime bar in het centrum van Maastricht. Lukt het jullie om door middel van coördinaten en andere tips het adres van de bar te achterhalen? En heb je het juiste wachtwoord wel bij je om binnen te komen?

Jaren 20 vibes in the hidden bar

Is de locatie voor jullie geheim gebleven of heb je de eerste test doorstaan? Als je tot de slimmeriken behoort, zul je belanden in een geheime bar in jaren ’20 stijl. Maar voor je goed en wel met een drankje op de zachte banken kunt neerploffen, word je in de hidden bar ineens opgesloten. Huh?! Wat!? De deur klapt keihard dicht, de barman haalt nietsvermoedend z’n schouders op, haalt een hijs van z’n sigaar en schenkt maar wat graag je glas nog eens vol. Aan jou vervolgens de taak om te ontsnappen binnen het uur. Raadsels, puzzels, samenwerken, drankjes in overvloed, de tijd begint te tikken en de grote vraag is: Lukt het jullie om uit deze geheime locatie te komen of blijven jullie stamgasten voor de rest van je leven in The Bar?

Zin om een drankje te doen in The Bar en te ontsnappen?

Heb je na bovenstaande filmpje en woorden helemaal zin gekregen om ook op zoek te gaan naar The Bar in Maastricht en om vervolgens uit deze geheime bar te ontsnappen? Hieronder lees je hoe je deze escape room boekt:

Adres

Tja het adres is natuurlijk nog geheim. We kunnen je dus alleen vertellen dat je naar www.barescape.nl moet gaan en zodra je je escape room boekt wordt alles vanzelf een stukje duidelijker… Heb je toch al wat vragen? Dan kun je eventueel wel mailen naar barescapemaastricht@gmail.com.

Openingstijden

Het spel duurt in totaal maximaal 2,5 uur en daarvan heb je in de escape room 60 minuten de tijd om daadwerkelijk te ontsnappen uit de geheime bar. Je kan The Bar op verschillende tijden spelen:

  • Aanvangstijden The Bar zondag t/m vrijdag zijn: 11.00 uur / 14.00 uur / 17.00 uur / 20.00 uur
  • Aanvangstijden The Bar zaterdag zijn: 11.00 uur / 13.00 uur / 15.00 uur / 17.00 uur / 19.00 uur

Prijzen

Je kunt met een groep mee doen van 2 tot 6 personen en ben je met meer, dan kun je met een groep van 7 tot 12 personen meedoen in 2 verschillende groepen. De prijzen zijn dan als volgt:

  • 2-6 personen € 125,00 (1 groep)
  • 7-12 personen € 225,00 (2 groepen)

Bij deze prijzen zijn drankjes trouwens niet inbegrepen, dus neem wat extra geld mee. Je gaat overigens toch ook niet in een bar zitten zonder iets te bestellen toch!?