Escape room time casa de papel

Waaah, er is gewoon een Casa de Papel escape room in Utrecht!

Waaaah we hebben echt zo’n geweldige ontdekking gedaan, helemaal als je net als ons fan bent van escape rooms én liefhebber van de Netflix-serie Casa de Papel! Je kunt namelijk sinds kort bij Escape Room TIME in Utrecht een VR Escape Game doen compleet in Casa de Papel thema. Verwacht Dali maskers. Verwacht hysterie. Concurrentie. Verwacht geld. Héél véél geld. En liedjes die je acuut kippenvel bezorgen. Anderhalf uur lang kun jij je als Tokio of Denver voelen en krijg je de kans om onder leiding van El Professor een kluis te kraken. Waaaah, serieus, dat is toch tof?! Dit wil je! Wij hebben de escape room onlangs getest en we zijn er over uit dat er genoeg redenen zijn waarom jij hem ook een keer moet doen!

Escape room time casa de papel

Net als in la Casa de Papel

Of je nou de serie al helemaal hebt gezien, halverwege bent of er juist nog aan moet beginnen. Deze escape room is eigenlijk voor iedereen tof en verklapt niks van de serie, al zul je als fervent kijker natuurlijk wel een en ander kunnen herkennen. Het klaslokaal van El Professor? De gijzeling? De grote kluis? Zomaar wat dingen, zonder je al te veel te verklappen! Ohja en de heerlijke liedjes uit de serie? Die ontbreken gelukkig ook niet, kriebels in je buik, helemaal als je wint!

Net even anders: VR Escape Game

Net zoals de andere escape rooms bij Escape Room TIME is ook dit niet zomaar een escape room, het is namelijk een escape game waarbij je zowel in real life als in een virtuele wereld puzzels en raadsels op moet lossen. Het ene moment ren je dus door de kamer en het andere moment ben je fluisterend met je groepje aan het overleggen over wat je ziet in de VR bril. Via de Virtual Reality bril die je groepje heeft gekregen moet je namelijk ook verschillende puzzels kraken (een ding om wel even rekening mee te houden: Er is maar één bril per groepje, dus niet iedereen kan tegelijkertijd door de VR bril kijken. Dat vonden wij op het begin wel even lastig en jammer, omdat eigenlijk iedereen natuurlijk nieuwsgierig is naar wat er zich afspeelt in de bril). Doel is dus niet zozeer ontsnappen uit de kamer, maar juist het openen van de grote kluis in de kamer en dat kan alleen als je alle raadsels oplost!

De ideale escape game voor grote groepen

Je kunt al je vrienden verzamelen om deze escape game te doen, want er kunnen maar liefst 36 mensen meedoen aan deze game! Hoe dat kan? Je wordt in groepjes opgedeeld en de verschillende groepen (vaak van 4 personen) strijden tegen elkaar en de groep die als eerste de kluis kraakt, die is uiteraard de winnaar.

Escape Room Casa de Papel Utrecht

Casa de papel escape room in utrecht

Zin om deze Casa de Papel escape game te doen?

Ben je er klaar voor om met geld te strooien? Een Dali masker op te zetten? En tientallen puzzels op te lossen? Dan is het hoog tijd dat je de Casa de Papel escape game boekt bij Escaperoomtime.nl! Je kunt de escape game doen vanaf 20,- euro per persoon en in totaal zullen jullie zo’n 1,5 uur bezig zijn. Het spel is met 6 t/m 36 personen te spelen.

Adres

Je vindt Escape Room TIME in Utrecht, bij de Eendrachtlaan 260. Er zijn genoeg parkeermogelijkheden, maar je kan er vanuit het centrum ook makkelijk heenfietsen.

Openingstijden

Escape Room TIME is van 10:00u tot en met 00:00u geopend, je kunt op verschillende gezette tijden de escape game spelen. Voor actuele tijden kun je het beste op hun site kijken waar je de game ook kunt boeken, maak vaak is het mogelijk om: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00 en 22:00.

Bella ciao!