halloween nightmares spookhuis utrecht

Dit spookhuis in Utrecht is nog heftiger dan de engste Escape Room van Nederland

In Utrecht vond je het grootse spookhuis van de Benelux… Aan de nieuwsberichten te zien, is dit spookhuis nog heftiger dan de engste Escape Room van Nederland, dus of wij er zonder tranen uit zouden komen is maar de vraag. Feit is dat er één vrouw al naar het ziekenhuis moest worden gebracht omdat zij haar angstaanvallen niet aankon en dat een handjevol andere bezoekers het spookhuis hyperventilerend verlieten. Het is daarmee niet alleen het grootste maar ook het engste spookhuis waarvan wij ooit gehoord hebben… En waarschijnlijk nog heftiger dan de Fright Nights!

grootste spookhuis halloween nightmares.jpg

Durf jij het Horror Circus in te gaan?

Het thema van het spookhuis klinkt al heerlijk angstaanjagend. Er is namelijk een Horror Circus neergezet dat perfect past bij het thema Halloween Nightmares. Het circus bestaat uit maarliefst 25 kamers en deze zitten vol terror, horror én doodenge acteurs. Yes, dat lees je goed: In het spookhuis lopen genoeg acteurs rond die het thema meer dan eer aan doen. Verwacht doodenge clowns, freaky circusartiesten, gestoorde maniakken en allerlei andere angstaanjagende types. Deze acteurs lopen rond op een route van zo’n 1 tot 1,5 kilometer lang waarbij volop gebruik is gemaakt van licht- rook- en audio-effecten. Ontkomen is er dus niet aan (oke er zijn wel extra uitgangen, maar die moet je natuurlijk niet gebruiken) en door de lengte wandel je er ook niet zomaar doorheen. Bovendien speelt het spookhuis in op allerlei verschillende angsten, waardoor zelfs de stoerste bezoekers ook de stuipen op het lijf worden gejaagd. Dus, durf jij te gaan…? Of ga jij liever hier naartoe?

In dit filmpje van Editie NL zie je al goed hoe eng, eng echt is

Waar vind je het grootste spookhuis van de Benelux?

Het spookhuis was gevestigd in The Wall Utrecht, dit ligt net iets buiten het centrum en is perfect te bereiken met de auto of openbaar vervoer. De openingstijden waren van donderdag tot en met zondag. En je kon in het spookhuis terecht op donderdag van 18:00 tot 23:00 uur en op de overige dagen van 18:00 tot 00:00. Tickets zijn al te koop vanaf 15,- euro. Succes! Het is onduidelijk of het spookhuis nog open gaat. Maar mocht je iets anders angstaanjagends willen doen, dan raden we je aan om naar de Fright Nights te gaan! Dit is namelijk ook dit jaar weer open!

Benieuwd naar meer enge uitjes?