strand Enter the wave

Enter the Wave: De zomervakantie waar je altijd al van hebt gedroomd

Deze zomer wil jij naar Enter The Wave, want wát een ervaring is dat! Enter The Wave is een meerdaags music & surf experience in Spanje en Frankrijk, waar je met de auto naartoe kunt rijden en waar je je dagen vult met surfen, muziek, gezelligheid, heerlijk eten en leuke mensen! En dat allemaal aan de Franse kust!

Wat voor sfeer heb je bij Enter the Wave

De sfeer op Enter the Wave is giga relaxed, niks moet – alles mag. Het is zo’n plek waar jij ineens de DJ kan zijn, je vrienden voor het leven ontmoet én bovenal niet alleen maar feestjes aan het vieren bent maar ook lekker actief bezig. Je dagen vul je op Enter the Wave namelijk met surfen, yoga en andere toffe activiteiten. Het is echt een music én surf experience!

Waar is Enter the Wave?

In de zomer van 2023 zal Enter The Wave plaatsvinden tussen de Franse naaldbossen van Biscarrosse en op de Spaanse heuvels van Oyambre & Asturia! Er zijn dus drie locaties waar alles plaatsvindt. Welke locatie lijkt jou het tofst: Oceancamp in Los Llaos en Surfcamp in Asturias in Spanje of Forestcamp in Biscarosse in Frankrijk?

Check hier alle opties voor Enter The Wave

camping Enter the wave Enter the wave barEnter the waveEnter the wave Biscarrosse-strand Enter the wave

Waarom Enter the Wave de zomervakantie van je dromen is?

Benieuwd waarom Enter the Wave zo tof is? Check dit lijstje en je snapt ons:

De sfeer: Overdag surfen en chillen aan het strand – of bij het camp zelf. In de avond vaak gezamenlijk eten met live muziek en als de buikjes weer vol zitten met iedereen naar een strandfeest of op kroegentocht.

De mensen: De organisatie krijgt van ons een dikke 10. Ik vind het ook raar om de organisatie ”de organisatie” te noemen, de band die je daar opbouwt met iedereen is persoonlijk vanaf moment één.

Surfen: Je huurt een plank en het is gaan met die banaan. Enter The Wave kun je vinden bij een paar van de beste surfspots in Frankrijk & Spanje!

Feesten: Ja die zijn geweldig natuurlijk. In 2023 ligt de focus op Live Sessions van zomerse bands, DJ’s & singer-songwriters!

Eten: Je kreeg een aantal heerlijke maaltijden van Enter The Wave zelf (pluspunt: Alles is lekker én vegetarisch), deze waren heerlijk – maar er zitten ook allerlei leuke barretjes en restaurantjes nabij het terrein waar je ook zeker kan neerstrijken voor een hapje of drankje!

Vervelen: Dat hoeft niet! Er is namelijk zoveel te doen bij Enter the Wave: Denk aan volleybaltoernooien, salsa workshops, een feestelijke Spaanse avond, je kan mee met citytrips (zoals naar Bordeaux of Satander) maar er zijn ook yoga lessen of je kan een act voorbereiden voor een van de avonden!

Luxe tenten en reisgenootjes die 23+ zijn?

Je kan op verschillende locaties naar Enter the Wave, maar hou je wel van een klein beetje meer luxe én wil je er van verzekerd zijn dat de medebezoekers 23+ zijn? Dan wil je het forest camp op Biscarrosse boeken, dit is een luxer Enter The Wave camp en is voor een iets oudere doelgroep (23+) bedoelt. Op het Enter The Wave Forestcamp overnacht je in heerlijk luxe tenten en word je elke ochtend gewekt door het geluid van de oceaan. Wat ook leuk is aan deze locatie is dat je in de avond drankjes kan doen bij de beach bar, maar ook zijn er ander toffe restaurantjes in de buurt en is er vaak live muziek! 

De conclusie?

Conclusie: Wil je graag eens iets anders doen dan met de familie naar Zeeland? Doe dan eens gek en ga naar Enter The Wave! Zijn je vrienden niet zo makkelijk te porren? Kom dan alleen – nieuwe vrienden en herinneringen zijn hier snel gemaakt.

Opgeven voor Enter The Wave? Dat kan hier!

Enter the wave camping surfen Enter the wave surfkamp Enter the wave volleybal Enter the wave

Zo kan jij ook naar Enter the Wave

Tickets voor Enter the Wave kun je kopen op www.enterthewave.nl en vindt 8 weken plaats en elke week is er een nieuwe groep, de eerste week is vaak in juli en de laatste in september. Oh en kleine tip… Er zijn vaak early bird kaartjes te koop voor een hele fijne prijs dus hou de website van Enter the Wave zeker goed in de gaten! En wat is inbegrepen bij de prijs? Plek op het tipiterrein voor 8 dagen, overnachting in tipi tenten, heen- en terugreis met de bus naar de locatie van jouw keuze, vier keer diner, gebruik van de chillruimtes, muziekinstrumenten, beachvolleybalnet en longboards. Verder zijn er ‘s avonds optredens van verschillende bandjes en dj’s. Geef je op voor Enter The Wave!

Meer toffe reizen zoals Enter the Wave

Check ook: