The Canoe Trip in zweden kano

Met je vrienden de wildernis van Zweden ontdekken tijdens The Canoe Trip?

Wil jij deze zomer iets totaal anders doen dan wat je ooit eerder hebt gedaan? Denk aan wildkamperen, 7 dagen lang met een kano varen, ‘s avonds chillen bij zelf gemaakte kampvuren en (met lekkere hapjes & drankjes) overleven in de Zweedse wildernis? Dan moet je mee met The Canoe Trip!

Ga mee Into The Wild tijdens The Canoe Trip!

Zweden The Canoe Trip

the canoe trip in zweden wildkamperen

the canoe trip zweden wildkmaperen kano tocht into the wild

7 dagen lang Into the Wild tijdens The Canoe Trip

Deze trip bewijst dat je echt niet naar Canada hoeft om in een stukje ongerept natuur te kunnen reizen. Op de grens van Zweden en Noorwegen vind je namelijk Värmland. Een ongerept natuurgebied waar je nog steeds uit heldere meren kan drinken en waar wildkamperen is toegestaan. Oftewel: maak kennis met dé setting voor The Canoe Trip. Een avontuur dat ideaal is om aan te gaan met je vriendengroep, je broer of zus, je lover of bestie. Deze reis werd bedacht door Travelbase, die ook de makers van de legendarische The Vespa Trip en The Iceland Trail zijn, dus dat kan niet anders dan een hele awesome trip worden.

Hoe ziet The Canoe Trip er precies uit?

Tijdens The Canoe Trip vaar je in zeven dagen per kano van eilandje naar eilandje in Värmland. Om in Värmland te komen wordt er door de bedenkers van The Canoe Trip een Royal Class Bus ingezet die vertrekt vanuit Brussel en Utrecht. Vlieg je liever? Dan kun je naar Oslo Gardenmoen Airport gaan en daarna The Canoe Trip Shuttle bus nemen naar het basecamp nabij Arjäng in Zweden. Eenmaal bij het basecamp slaap je daar één nacht, krijg je uitleg en daarna vertrek je voor 6 dagen met je kano. Op avontuur, de wildernis in, naar het ultieme vrijheidsgevoel!

→ geef je op
The Canoe Trip

The Canoe Trip

The Canoe trip wildkamperen zweden

wildkamperen kampvuur the canoe trip

The Canoe Trip in Zweden kamperen tentje

zonsondergang the canoe trip zweden

Verschillende routes, gedetailleerd trailbook & survivaltips

Op de aankomstdag, een zaterdag, krijg je alle instructies om een week op het water te overleven. Je ontvangt een gedetailleerd trailbook, survivaltips, leert over de beste routes en de mooiste plekjes om te overnachten. Heb je geen kano ervaring? Dan is dat geen probleem. Je krijgt tips voor het varen als je dat wilt, maar met een normale conditie en doorzettingsvermogen kan iedereen in principe mee doen. Bovendien zijn er makkelijke en moeilijke routes die je kan nemen, deze verschillen ook qua lengte maar eindigen altijd weer bij het basecamp.

En dan begint het avontuur pas écht!

En dan begint jullie avontuur… van zondag tot en met vrijdag peddel je over de meren van Värmland in Scandinavië. Vooraf krijg je spots door die ideaal zijn om te gaan wildkamperen. Dit zijn ook meteen plekken waar je andere Canoe Trippers kunt ontmoeten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor je privé-eilandje, maar met een groep deelnemers ‘s avonds rond een kampvuur zitten en gezamenlijk eten is juist ook onwijs tof! Wanneer jullie vertrekken krijg je ook kookgerei mee en wordt nog bij een supermarkt gestopt zodat je kunt inslaan. Het is ook mogelijk om een Survival Foodpack te reserveren, dan heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Zweden The Canoe Trip Kamperen The Canoe Trip

Meedoen aan The Canoe Trip?

Denk je na dit artikel en de foto’s: DIT MOET IK DOEN! In deze zomer worden verschillende edities van The Canoe Trip georganiseerd. Er zijn in totaal 12 weken waarin je mee kunt doen. De eerste week begint waarschijnlijk in juni en de laatste week eindigt waarschijnlijk in september. Hier kun je alle data van The Canoe Trip bekijken maar ook de prijzen voor deze reis en meer informatie.

Meer informatie & Opgeven