vintage rider oldtimer brommer

Deze zomer kun je in Antwerpen met een oldtimer brommer op pad via Vintage Riders!

We hebben weer iets heel tofs ontdekt bij onze zuiderburen, naast dat je aan The Vespa Trip in Italië mee kunt doen kun je in Antwerpen kun je ook deze zomer op pad met verschillende vintage tweewielers! Via Vintage Riders kun je oldtimer brommertjes huren waarmee je op pad kunt in Antwerpen en omstreken. Hoe tof is dat? Wij zien onszelf in ieder geval al helemaal crossen door de stad, helmpje op en gaan!

Vintage Riders

Idee achter Vintage Riders

Tegenwoordig kan je Antwerpen ontdekken op een fiets, moderne Segway, met zo’n toeristische tourbus of zelfs met een koets, maar niets is zo tof als een stad ontdekken op een oldtimer brommer. Dat is tenminste wat Bert Evens en Tom Loockx dachten. Zij zijn de oprichters van “Vintage Riders” en zij verhuren nu 6 verschillende brommers in de welbekende Belgische stad. De reden dat ze voor oldtimers hebben gekozen, is dat het echt voor een unieke ervaring zorgt. Niet alleen het rijden, maar al het starten van zo’n vintage tweewieler heeft al iets bijzonders en neemt je even mee terug in de tijd naar de jaren ’60 en ’70 toen simpelweg rondtoefen al speciaal was.

We verhuren niet alleen een vintage Vespa’s!

De oldtimer brommers die Vintage Riders verhuren zijn niet alleen maar Vespa’s. Tuurlijk zijn die tof, maar je kan al op zoveel plekken Vespa’s huren dat het Bert en Tom juist gaaf leek om ook ander type oldtimers aan hun assortiment toe te voegen. Wat dacht je van een Union uit ‘68, een Tomos uit ‘79 of een Lambretta uit ‘67? Wij zijn zelf trouwens helemaal fan van de oranje Motobecane uit 1971!

Favorieten

vintage rider oldtimer brommer

vintage riders antwerpen motobecane

Met je oldtimer brommer langs échte lokale hotspots crossen

Tom en Bert hebben ook volop rondvraag gedaan bij vrienden en andere Antwerpenaren, hierdoor hebben ze op hun site ook een lijst met leuke hotspots verzameld waar je perfect heen kunt met jouw brommer. Ze zijn wat minder bekend en echt plekjes waar juist geen toeristen komen.

Zin in een vintage ride?

Zin gekregen in een ritje? Via www.vintageriders.be kun je alle oldtimer brommers zien én huren. Liever niet in België op pad maar in Italië rondreizen met een Vespa? Check de site van The Vespa Trip of lees ons complete artikel over deze Vespa reis!

→ Bekijk hier al onze België artikelen