Bijzonder overnachten hotel o antwerpen

Bijzonder overnachten in Antwerpen | Hotel O

In hartje Antwerpen kwam ik opeens dit leuke hotel tegen en bracht er kort geleden ook een fijn nachtje door. Ik heb het over het Hotel O in Antwerpen om de hoek van de welbekende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Het is een hotel waar vintage en design, maar ook oud en modern op een unieke manier zijn gecombineerd. Vooral bijzonder vond ik de badkamer, maar ook de plafonds van de verschillende hotelkamers zijn voorzien van grootse schilderingen en dat maakt de kamers net even wat meer bijzonder. Benieuwd geworden? Check dan zeker eventjes de foto’s hieronder!

Bijzonder overnachten in Hotel O, Antwerpen

Where to find?

Je vindt dit Hotel O in het centrum van Antwerpen om de hoek van de bekende kathedraal. Je zit dus direct dicht in de buurt van allerlei hotspots als je hier slaapt, zoals de winkelstraat de Meir maar ook vind je in de buurt allerlei leuke plekken om te eten. Denk bijvoorbeeld aan het gezellige en hippe Appelmans (Papenstraatje 1) waar je ‘s avonds heel lekker kunt eten maar ook gezellig kan borrelen. Naast Hotel O Kathedral zijn er ook andere Hotel O’s in Antwerpen te vinden. Zo kun je ook slapen in Hotel O Sud of juist kiezen voor een eigen O Loft.

Een nachtje in het Hotel O in Antwerpen

Wil je hier een nachtje slapen? Voor een tweepersoons kamer betaal je net wat minder dan 130,- euro. Hier krijg je dan ‘s ochtends ook een lekker ontbijt bij met chocoladebroodjes, verse jus en croissants in de bar beneden. Perfect voor als je dus een romantisch weekendje weg gaat! Bekijk hier gelijk de meest actuele prijzen en boek je overnachting

→ Bekijk hier al onze België artikelen