In hartje Antwerpen kwam ik opeens dit leuke hotel tegen en bracht er kort geleden ook een fijn nachtje door. Ik heb het over het Hotel O in Antwerpen om de hoek van de welbekende Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Het is een hotel waar vintage en design, maar ook oud en modern op een unieke manier zijn gecombineerd. Vooral bijzonder vond ik de badkamer, maar ook de plafonds van de verschillende hotelkamers zijn voorzien van grootse schilderingen en dat maakt de kamers net even wat meer bijzonder. Benieuwd geworden? Check dan zeker eventjes de foto’s hieronder!

Bijzonder overnachten in Hotel O, Antwerpen

Where to find?

Je vindt dit Hotel O in het centrum van Antwerpen om de hoek van de bekende kathedraal. Je zit dus direct dicht in de buurt van allerlei hotspots als je hier slaapt, zoals de winkelstraat de Meir maar ook vind je in de buurt allerlei leuke plekken om te eten. Denk bijvoorbeeld aan het gezellige en hippe Appelmans (Papenstraatje 1) waar je ‘s avonds heel lekker kunt eten maar ook gezellig kan borrelen. Naast Hotel O Kathedral zijn er ook andere Hotel O’s in Antwerpen te vinden. Zo kun je ook slapen in Hotel O Sud of juist kiezen voor een eigen O Loft.

Een nachtje in het Hotel O in Antwerpen

Wil je hier een nachtje slapen? Voor een tweepersoons kamer betaal je net wat minder dan 130,- euro. Hier krijg je dan ‘s ochtends ook een lekker ontbijt bij met chocoladebroodjes, verse jus en croissants in de bar beneden. Perfect voor als je dus een romantisch weekendje weg gaat! Bekijk hier gelijk de meest actuele prijzen en boek je overnachting

→ Bekijk hier al onze België artikelen

 

Bijzonder overnachten in Antwerpen | Hotel O
Wij zijn verliefd op de kamers van Hotel O met hun gigantische schilderijen op de muren en de urban badkamer. Ook de lobby is gezellig ingericht met vintage meubels en de locatie top. Als je een keer bijzonder wilt overnachten in Antwerpen, moet je hier zeker een keer een nachtje doorbrengen.
Sfeer8
Kamer9
Locatie8.5
Ontbijt6
Prijs7
Things we loved
  • De kamers waren uniek ingericht
  • Badkamer was super bijzonder
  • Locatie wat top, hartje Antwerpen
What could be better
  • Ontbijt kon uitgebreider
  • Voor budget reizigers mag het iets goedkoper
7.7Totale score

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.