Soms zie je van die filmpjes waardoor je meteen op reis wilt en dat hadden we dus ook bij deze Vietnam video. Bijzondere landschappen, prachtige ritten met de trein en motor, intense natuurlandschappen en fijne momenten waarop ze kennis maken met onbekende mensen. Alles werd vastgelegd door twee broers. Georgy Tarasov ging namelijk met zijn broer backpacken in Vietnam en maakte daar dit meeslepende feelgood filmpje van. In 45 dagen beleefde ze eindeloos veel avonturen en bezochten plekken waar de meeste backpackers niet eens komen. Zet ook zeker je geluid aan als je gaat kijken, want door de muziek krijg je nog meer zin om je backpack te pakken en gewoon te gaan:

The road story Vietnam

Een filmpje over backpacken in onbekend Vietnam

Het resultaat van 45 dagen reizen in Vietnam is een uniek kijkje in het land. Welbekende plekken als Halong Bay of Sapa zie je er eigenlijk niet echt in terug, maar daarentegen word je wel meegenomen naar verborgen watervallen, zonnige stranden, enorme rijstvelden, krakkemikkige bootjes, voetbalvelden vol kinderen, boerenplekken met gigantische beesten, uitgestrekte landschappen, moderne bruggen, drukke steden, met neon verlichte straten, verlaten spoorrails, regenachtige wegen, kapotte motoren, lange treinen die denderen door een pracht uitzicht en lieve, gelukkige mensen. Wij zijn zeker opnieuw verliefd geworden op Vietnam door deze video, wat jij?

Check deze reislustige broers ook op Instagram @georgyegor

Niet alleen op Vimeo, maar ook op Instagram zijn deze reislustige broers te vinden. Wil je ze volgen? Check dan zeker het account @georgyegor er staan genoeg mooie Azië plaatjes op zoals hieronder:

georgyegor instagram backpacken vietnam filmpje

→ Bekijk hier al onze Vietnam artikelen

Over de auteur

Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.