Travel Movie | Roadtrippen in Florida!

Onlangs maakte we een roadtrip in Florida en die begonnen we in Miami. We bezochten in Miami eindeloos veel toffe dingen. Zo deden we een food tour in het Wynwood Art District (zoveel streetart hebben we volgens mij nog nooit in een wijk gezien), shopte we bij Aventura Mall, dronken we cocktails bij Freehand, sliepen we in het retro Vagabond Motel maar ook in het relaxte Sense Beach House en ontdekte we waar Will Smith woont tijdens een Water Taxi ritje. Even buiten Miami ontdekte we tot slot dat je Airboat Rides kunt maken bij de Everglades Alligator Farm.

Na Miami stond Orlando op de bestemming. Wat een stedentripje zou moeten worden, veranderde al gauw in een pretpark-avontuur. In Orlando gingen we naar Universal Studios om daar Harry Potter World te ontdekken, maar natuurlijk sloegen we ook Walt Disney World niet over. We sliepen in het Coco Key Resort (dat een waterpark heeft met een onwijs enge glijbaan), maar ook in het Lake Buena Vista Resort Village & Spa dat naast haar zwembad een gigantisch piratenschip bleek te hebben staan. Na twee dagen vol achtbanen en water-attracties, ontdekte we bij Orlando ook een plekje om krokodillen te spotten. Dat was tijdens een ritje met een airboat via Boggy Creek Airboat Rides.

Tussen Orlando en onze volgende bestemming in Florida maakte we eigenlijk een uitstapje naar de Bahamas… Maar daar lees je hier meer over en komt terug in een andere vlog. Dus in dit filmpje zul je geen Bahamas zien, maar gelukkig wel ons bezoek aan Naples dat aan de west kust van Florida ligt. Hier gingen we mee met een kayak tour van Everglades Area Tours waarbij we een gedeelte van de 10.000 islands ontdekte die vooral bestaan uit mangrove bossen. Ook stond een Segway tripje op het programma (voor alles een eerste keer) van Segway of Naples, maar het meest hebben we in Naples genoten van de Pier. Vanaf de Naples Pier hebben we namelijk ‘s middags wilde dolfijnen en manatees gespot en ‘s avonds kun je naar een onwijs mooie zonsondergang kijken vanaf het strand.

Na Naples gingen we eigenlijk al naar onze laatste bestemming: The Florida Keys! We zijn helemaal tot het uiterste puntje gereden, van Key Largo tot aan Key West en uiteindelijk hebben we bij Key West zelfs nog een bootje genomen om naar Sunset Key te gaan, want daar hebben we een nachtje geslapen bij Sunset Key Cottages en ‘s avonds gegeten bij het Latitudes Restaurant (zo lekker!).

Benieuwd naar de reis? Bekijk hieronder de Florida travel vlog