Sense beach house miami hotel

Bijzonder overnachten in Miami | Strandhuis-gevoel bij Sense Beach House

Vrijwel direct aan de kust bij Ocean Drive in Miami vinden we Sense Beach House. De naam roept beelden op van een knus en relaxt strandhuis en dat is ook direct wat je voelt zodra je een stap in dit hotel zet. Het interieur bestaat uit wit, blauw en beige tinten met hier en daar een schelp, stuk koraal of zeester als accessoire maar ook spotten we gauw de toffe kunst aan de muren. Terwijl Ocean Drive een van de drukste en toeristische stukken van Miami is, voel je dat zodra je binnen bij Sense Beach House bent helemaal niet meer. Een oceaan van rust en dat voel je helemaal als je op het dak staat…

Welcome to your private Beach House

Sense beach house zwembad

Sense beach house zwembad

Uitzicht op zee en pootje baden op het dak

We slapen in de ‘Sand Room’ en zodra we naar het raam lopen en de deuren naar ons balkon openen, ontdekken we dat we uitzicht op zee hebben. Je ziet het op de foto’s niet meteen, maar tussen die twee witte gebouwen op de middelste foto kun je een streepje oceaan ontdekken. Ook kregen we te horen bij de receptie dat we op de bovenste verdieping een zwembad kunnen vinden op het dak. Nadat we Ocean Drive hebben verkend, besluiten we dat dat de plek is waar we nog even genieten van de laatste zonnestralen van die dag voor we beneden gaan eten.

Uit eten bij Local House Raw Bar & Grill

Na de nodige zon, kleden we ons om en maken we ons klaar voor een etentje bij Local House Raw Bar & Grill. Dit restaurant vind je beneden in Sense Beach House en ze serveren er de lekkerste gerechten. Sla ook zeker het toetje niet over, want de warme mini appeltaart die ze er hebben is goddelijk.

Wakker worden met yoga of feesten tijden full moon

Sense Beach House staat tot slot bekend om haar activiteiten rondom het zwembad. Zo kun je er ‘s ochtends (maar ook rond zonsondergang) wakker worden tijden een yoga les en zodra het volle maan is, wordt vaak een full moon party georganiseerd.

Sense Beach House in Miami tip hotel

Ook een nachtje in Sense Beach House slapen?

Zoals gezegd vind je Sense Beach House bij Ocean Drive in de buurt, in het South of Fifth district (SoFi) van Miami. Er zijn in totaal 18 kamers in het hotel te vinden, zorg dan ook dat je op tijd een reservering maakt als je hier wilt verblijven tijdens je Miami bezoek. Het adres is 400 Ocean Drive, Miami Beach, FL 33139 en een kamer reserveren kan onder andere via de website: Sensebeachhouse.com of boek voordelig via Booking.com.

Bekijk ook onze Florida vlog!