Hotel-Henriette

Bijzonder overnachten in Parijs | Boetiekhotel Henriette in Paris!

Waar de winkelstraten tegenwoordig gevuld worden met concept stores, zijn het in de hotelwereld de concept-boetiekhotels die de branche domineren. Met een hele rits standaard hotelkamers, een matig ontbijt en een saaie lobby kom je er als hoteleigenaar niet meer: fijn ingerichte hotels met een uitstekende service is het devies anno nu. Een hotel dat dat maar al te goed begrepen heeft, is Hotel Henriette in het dertiende arrondissement in Parijs.

Hotel Henriette

Ontdek Hotel Henriette

Hotel Henriette is gevestigd in een rustig straatje in Mouffetard. Het telt 32 kamers die alle even mooi, maar in verschillende stijlen zijn ingericht. Of je nu in een happy single room of in een junior suite slaapt: je zou willen dat je huis net zo mooi is ingericht als deze hotelkamers. Maar niet alleen de kamers zijn voorzien van een knap staaltje styling: het hele hotel ziet eruit om door een ringetje te halen.

Zodra je voet zet over de drempel van Henriette weet je dat je goed zit: met een heerlijke kleine lobby, verse croissantjes op de balie en een meer dan fijne binnenplaats is het de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje in de stad van de liefde.

Breakfast time!

En de lofzang gaat nog even verder: ook het ontbijt bij het hotel is goed verzorgd. Je kunt kiezen uit een kleine versie voor € 6 – je mag dan kiezen uit een koffie met twee zoete snacks – of de grote versie voor € 12, waarbij je je tegoed kunt doen aan alle lekkernijen die voor je klaarstaan.

Ook een nachtje logeren in Hotel Henriette?

Hotel Henriette ligt op een half uurtje lopen van de populaire buurt Saint Germain en heeft een metrohalte vrijwel recht voor de deur. De receptie denkt graag met je mee en geeft je de beste tips voor restaurants, patissiers en shopadresjes. Echt, als je binnenkort naar Parijs gaat: boek een kamer bij Hotel Henriette. Je hebt er al een vanaf € 109.

→ Bekijk alle artikelen over Parijs