Nomadsland

Ga je mee naar pop-up camping Nomadsland? Slaap in yurts midden in de bossen!

Wat dacht je van een uniek tripje waarbij je slaapt in een traditionele yurt in het groen in Brabant? Een vakantie waarbij je ultiem kunt ontspannen, oog in oog komt te staan met imponerende Schotse Hooglanders maar waar je juist ook grappige activiteiten kunt doen in de natuur zoals brood bakken of iets actiefs als mountainbiken? Als dit allemaal goed klinkt, moet jij je opgeven voor Nomadsland! Net als bij het Nederlandse Winterwoods (wat door dezelfde reisorganisatie georganiseerd wordt) staat tijdens deze bijzondere trip relaxen in de natuur en op een onvergetelijke manier overnachten centraal.

Nomadsland Nomadsland Nomadsland

Waar vind je Nomadsland?

Nomadsland wordt georganiseerd in Massembre, deze plek ligt net op de grens van België en Frankrijk en is een uitgestrekt natuurpark van 10 hectare groot in de Ardennen waar ook tientallen damherten, edelherten en everzwijnen leven. Je slaapt hier dus echt midden in de natuur, in prachtige yurts. De pop-up camping zelf is op een open plek gemaakt, aan de rand van de bossen en je kan hier terecht met je vriend(in) of boek juist een tripje naar Nomadsland met je vriendengroep. Check hier op welke data je nog naar Nomadsland kan

Heerlijk logeren in een luxe yurt

Tijdens Nomadsland slaap je in onwijs toffe yurts. Ze zijn hip ingericht en in elke yurt is een houtkachel te vinden die je zelf moet aansteken met flinke houtblokken. Door de gave tenten en alle toffe activiteiten, krijg je op Nomadslands echt een back to basics experience maar dan wel met een tikkeltje luxe. De yurts zijn bijvoorbeeld super ruim, voorzien van comfy bedden met fijn beddengoed en goed geïsoleerd zodat het niet koud wordt. Wat tof is dat de yurts wel in Mongolië zijn gemaakt waar ze van origine door nomaden werden gebruikt om er mee rond te trekken over de toendra’s. Je kan met z’n tweeën in een yurt slapen of boek met z’n 3e of 4e en gebruik dan ook de slaapbank als bed.

Nomadsland Nomadsland Nomadsland

Deze activiteiten wil je niet missen bij Nomadsland

Naast logeren op een unieke plek, kun je bij Nomadsland allerlei toffe activiteiten doen. Doe bijvoorbeeld mee aan een yoga & meditatie les. Volg een bread baking workshop. Duik de warmte van een Finse sauna in of dobber juist een paar uurtjes in een heerlijk verwarmde hot tub in de bossen. Juist zin in wat actiefs? Ga mountainbiken of maak een wandeling en probeer dieren te spotten. Je kan je met gemak vermaken op Nomadsland en simpelweg slapen in de toffe yurts is natuurlijk ook al een ervaring op zich! Check hier alle activiteiten die je kunt doen

Nomadsland Nomadsland NomadslandNomadsland

Wil jij naar Nomadsland?

Na de toffe foto’s en info zin gekregen om naar Nomadsland te gaan? Je kan tussen 14 maart en 27 juni 2022 naar deze ultieme pop-up camping in de Franse Ardennen. Als je een boeking doet dan zit het volgende inbegrepen:

 • 2 overnachtingen in een traditionele yurt tent
 • Volledige inrichting met een houtkachel & meubilair
 • Warme dekens & schapenvelletjes
 • Gebruik van de outdoor sauna & hottub
 • Inclusieve activiteiten, zie fotolijst hieronder
 • Stretch tent
 • Stookhout voor je kachel
 • Traditionele Bialetti espresso machine & verse koffie
 • Eenvoudig gasfornuis met enkele potten & pannen
 • Eigen koelkastje

Eventueel kun je wat extra’s bijboeken, zoals:

 • Ontbijt/brunch: Ontbijtkoeken, verse broodjes pistolets, fruitsap en een stuk fruit (€9 p.p.p.d)
 • Avondeten: Kaasfondue (€17 p.p.) en/of Barbecue (€21 p.p.), beide kunnen vega!
 • Halve of volle dagmountainbike (€20 of €29 p.p.)
 • Flessen wijn & frisdrank kun je ter plekke kopen

Geef je hier op voor Nomadsland

Benieuwd naar meer van dit soort toffe trips?

De reisorganisatie die Nomadsland organiseert, organiseren nog veel meer gave trips in Europa! Wat dacht je bijvoorbeeld van The Canoe Trip in Zweden waarbij je met een kano op pad gaat in de natuur. Of The Sail Trip in Kroatië waarbij je gaat zeilen? En ook in Nederland organiseren ze toffe trips, ga bijvoorbeeld naar Winterwoods of Beachcamp de Lakens!