nomadsland camping

Ga je mee naar pop-up camping Nomadsland? Slaap in yurts midden in de bossen!

Wat dacht je ervan om deze winter een uniek tripje te beleven waarbij je slaapt in een traditionele yurt in het groen in Brabant? Een vakantie waarbij je ultiem kunt ontspannen, oog in oog komt te staan met imponerende Schotse Hooglanders en reeën maar waar je juist ook grappige activiteiten kunt doen in de natuur zoals brood bakken of iets actiefs als mountainbiken? Als dit allemaal goed klinkt, moet jij een tripje boeken naar Nomadsland! Net als bij het Nederlandse Winterwoods (wat door dezelfde reisorganisatie georganiseerd wordt) staat tijdens deze bijzondere trip relaxen in de natuur en op een onvergetelijke manier overnachten centraal.

Ontdek alles over pop-up camping Nomadsland

nomadsland camping Nomadsland bossen nomadslamd brabant camping NomadslandNomadsland

Waar vind je Nomadsland?

Nomadsland wordt georganiseerd in de Beugense Peel, deze plek ligt in Brabant en je bevindt je hier midden in de diepe bossen. Met als resultaat? Dat je buurman niet alleen een andere vakantieganger is, maar bijvoorbeeld ook en ree of Schotse Hooglander! Je logeert hier echt midden in de natuur, maar niet in zomaar een accommodatie, slapen doe je in prachtige yurts. Check de foto’s en je snapt meteen dat je hier met je lief of vrienden wilt logeren! Check hier op welke data je naar Nomadsland kan dit jaar

Heerlijk logeren in een luxe yurt

We zijn het net al, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: Tijdens Nomadsland slaap je in onwijs toffe yurts. Ze zijn hip ingericht en in elke yurt is een Dutch Oven Pot en Vuurschaal te vinden die je zelf kan aansteken met flinke houtblokken (voor wie wat minder zin heeft om actief bezig te zijn: Er zijn ook gaskacheltjes). Door de gave tenten en alle toffe activiteiten, krijg je op Nomadslands echt een back to basics experience maar dan wel in een tikkeltje luxe. De yurts zijn bijvoorbeeld super ruim, voorzien van comfy bedden met fijn beddengoed en goed geïsoleerd zodat het niet koud wordt. Wat tof is dat de yurts wel in Mongolië zijn gemaakt waar ze van origine door nomaden werden gebruikt om er mee rond te trekken over de toendra’s. Je kan met z’n tweeën in een yurt slapen of boek met z’n 3e of 4e voor Nomadsland.

Nomadsland kamperen Nomadsland Nomadsland buiten Nomadsland

Deze activiteiten wil je niet missen bij Nomadsland

Naast logeren op een unieke plek, kun je bij Nomadsland allerlei toffe activiteiten doen. Doe bijvoorbeeld mee aan een yoga & meditatie les. Volg een bread baking workshop. Duik de warmte van een Finse sauna in of dobber juist een paar uurtjes in een heerlijk verwarmde hot tub in de bossen. Juist zin in wat actiefs? Ga mountainbiken of maak een wandeling en probeer dieren te spotten. Of… Daag jezelf uit met een ijsbad! Je kan je met gemak vermaken op Nomadsland en simpelweg slapen in de toffe yurts is natuurlijk ook al een ervaring op zich! Check hier alle activiteiten die je kunt doen

Nomadsland Nomadsland Nomadsland

Wil jij naar Nomadsland?

Na de toffe foto’s en info zin gekregen om naar Nomadsland te gaan? Je kan tussen november en maart naar deze ultieme pop-up camping in Brabant. Als je een boeking doet dan is het volgende aanwezig in je yurt:

 • Servies (borden, bestek, kommetjes, bekers), pannen en kookgerei
 • Kooksetje op gas
 • Dutch Oven pot met driepoot
 • Vuurschaal
 • Lampen op batterij
 • Bedlinnen, warme dekens, kussens  
 • Schoonmaakmiddelen (sponsjes, doeken, afwasmiddel)
 • Keukenhanddoeken

Eventueel kun je wat extra’s bijboeken, zoals:

 • Ontbijt/brunch: Ontbijtkoeken, verse broodjes pistolets, fruitsap en een stuk fruit (€9 p.p.p.d)
 • Avondeten: Kaasfondue (€17 p.p.) en/of Barbecue (€21 p.p.), beide kunnen vega!
 • Halve of volle dagmountainbike (€20 of €29 p.p.)
 • Flessen wijn & frisdrank kun je ter plekke kopen

Geef je hier op voor Nomadsland

Benieuwd naar meer van dit soort toffe trips?

De reisorganisatie die Nomadsland organiseert, organiseren nog veel meer gave trips in Europa! Wat dacht je bijvoorbeeld van The Canoe Trip in Zweden waarbij je met een kano op pad gaat in de natuur. Of The Sail Trip in Kroatië waarbij je gaat zeilen? En ook in Nederland organiseren ze toffe trips, ga bijvoorbeeld naar Winterwoods of Beachcamp de Lakens!

→ Boek Nomadsland hier