winterwoods camping nederland

Pop-up camping ‘Winterwoods’ is dé plek waar jij deze winter wil zijn!

Waarom zou je alleen in de zomer kamperen als het ook in de winter kan? Dit dachten de makers van Winterwoods. In de dichte bossen van de Veluwe, omringd door de big 5 van de Nederlandse wildernis (herten, vossen, wolven, wilde zwijnen en dassen), vind je de pop-up camping Winterwoods. Dichtbij een groot kampvuur, tijdens een hike door de bossen, of binnen in je eigen traditionele Mongoolse yurt beleef je de winter in een stukje ongerept Nederland. ’s Middags ontdek je de natuur en ga je helemaal terug naar de basics. In de avond warm je op bij het vuur (wie weet pakt iemand z’n gitaar er wel bij!) of geniet je samen met je vrienden in een sauna.

Winter kamperen bij Winterwoods

Let op: Wil je hierbij zijn? De camping plekjes gaan ontzettend snel voor Winterwoods, dus zorg ervoor dat je op tijd registreert om meer kans te hebben op een plekje!

Boek meteen een nachtje bij Winterwoods

winterwoods yurts nederland winterwoods pop up campingwinterwoods camping nederland tips yurt nederland winterwoods slapen in yurtwinterwoods camping boswinter woods camping

Winterwoods: Wat houdt deze camping precies in?

Deze vakantie is speciaal voor avonturiers die ervan houden om in de frisse natuur te zijn. De overnachtingen zijn in een traditionele Mongoolse yurt. Deze yurts zijn zeer ruim opgezet (6×6 meter) en ingericht met comfortabele bedden, stoelen, kleden en een kastje. Door de dikke isolatie van deze tent voelt het ontzettend knus en gezellig aan. Elke tent is daarnaast voorzien van lampen, bedlinnen en warm beddengoed. Op de Winterwoods pop-up camping kom je weer helemaal tot rust in de Nederlandse natuur.

Meer dan alleen yurts!

Naast de ervaring van het overnachten in de yurts worden er nog meerdere activiteiten georganiseerd op Winterwoods. Zo kan er meegedaan worden aan yoga classes die gegeven worden door meerdere instructeurs. Daarnaast is het mogelijk om te ontspannen in de outdoor sauna die zich op het terrein bevindt, zijn er meditatie lessen en kun je kou training volgen!

Er is een kookset in de yurt aanwezig voor degenen die het leuk vinden om zelf te koken. En om de avond af te sluiten wordt er een kampvuur aangemaakt en kun je genieten van een typische glühwein, een optreden van een singer-songwriter of stook je de kachel op in je eigen yurt. Er zal een grote flextent met heaters en lounges aanwezig zijn waar je in de avond kan wegdommelen bij het vuur en wellicht pakt iemand z’n gitaar er bij wel bij voor een live muziekje (of breng je eigen instrument mee als je kan spelen)!

Mocht je even van het terrein af willen, dan is er genoeg te doen in de omgeving. Zo kun je meerdere mountainbike routes in de omgeving afleggen, zijn er verschillende wandelroutes voor een micro-hike en kun je wild spotten op verschillende plekken in de vroege ochtendzon.

Boek je overnachting bij Winterwoods hier

camping winterwoods yurts nederland winterwoods pop up camping yurtWinterwoods camping Winterwoods spelletjes pop up camping winterwoods yurt in nederland winterwoods

Voor wie is Winterwoods?

Het is in principe een camping die geschikt is voor iedereen die ervan houdt om een nieuw avontuur aan te gaan in de winter. Heb je nog nooit gekampeerd? Geen probleem! Op Winterwoods combineer je de vrije en spannende natuur met een knusse en luxe accommodatie. Qua leeftijd zijn de meesten tussen de 20 en 40 jaar.

Wanneer worden de Winterwoods vakanties georganiseerd?

Deze vakantiedagen worden op verschillende momenten georganiseerd deze winter (begin van het jaar)! Geef je op via www.winterwoods.nl/boeken. Het is mogelijk om de yurts voor 2 nachten te reserveren. Je kan bijvoorbeeld van maandag t/m woensdag, van woensdag t/m vrijdag of van vrijdag t/m zondag. Je kunt met minimaal 2 personen en met maximaal 4 personen in een yurt, maar het is ook mogelijk om meerdere yurts te boeken.

Waar is Winterwoods?

Je vindt de camping in Drenthe!

Wat is allemaal inbegrepen wanneer je een Winterwoods vakantie boekt?

De prijzen hangen af van het aantal mensen en de data van je reis, maar wat in ieder geval zit inbegrepen bij de prijs:

  • 2 overnachtingen in een traditionele yurt tent
  • Volledige inrichting met een houtkachel & traditioneel meubilair
  • Warme, wollen dekens
  • Gebruik van de outdoor sauna
  • Yoga & workshops in onze Tipi tent
  • Flextent met tafels, lounges & heaters
  • 1 x stookhout voor je kachel
  • Eigen gaspitje en kampvuur-kookset

Optioneel:

  • Extra hout

Enthousiast geworden? Hier kun je een vakantie met Winterwoods boeken!

→ Boek hier Winterwoods