camping winterwoods yurts nederland

Pop-up camping ‘Winterwoods’ is dé plek waar jij deze winter wil doorbrengen!

Waarom zou je alleen in de zomer kamperen als het ook in de winter kan? Dit dachten de makers van Winterwoods. In de dichte bossen van de Veluwe, omringd door de big 5 van de Nederlandse wildernis (herten, vossen, wolven, wilde zwijnen en dassen), vind je de pop-up camping Winterwoods. Dichtbij een groot kampvuur, tijdens een hike door de bossen, of binnen in je eigen traditionele Mongoolse yurt beleef je de winter in een stukje ongerept Nederland.

’s Middags ontdek je de natuur en ga je helemaal terug naar de basics. In de avond kun je genieten van gitaarmuziek bij het vuur of geniet je samen met je vrienden in de hout gestookte stomende hottub of sauna middenin het woud.

Let op: de pre-registers van Winterwoods gaan ontzettend snel. Het kan zijn dat veel weken direct uitverkocht zijn bij de opening, dus zorg ervoor dat je pre-registreert om meer kans te hebben op een plekje.

winterwoods yurts nederland winterwoods pop up camping tips yurt nederland winterwoods slapen in yurt

Winterwoods: Wat houdt deze camping precies in?

Deze vakantie is speciaal voor avonturiers die ervan houden om in de frisse natuur te zijn. De overnachtingen zijn in een traditionele Mongoolse yurt. Deze yurts zijn zeer ruim opgezet (6×6 meter) en ingericht met comfortabele bedden, stoelen, kleden en een kastje. Door de dikke isolatie van deze tent voelt het ontzettend knus en gezellig aan. Elke tent is daarnaast voorzien van lampen, bedlinnen en warm beddengoed. Op de Winterwoods pop-up camping kom je weer helemaal tot rust in de Nederlandse natuur.

Meer dan alleen yurts!

Naast de ervaring van het overnachten in de yurts worden er nog meerdere activiteiten georganiseerd op Winterwoods. Zo kan er meegedaan worden aan massage clinics en de yoga classes die gegeven worden door meerdere instructeurs. Daarnaast is het mogelijk om te ontspannen in de outdoor sauna en hottub die zich op het terrein bevinden.

Er is een kookset in de yurt aanwezig voor degenen die het leuk vinden om zelf te koken. En om de avond af te sluiten wordt er een kampvuur aangemaakt en kun je genieten van een typische glühwein, een optreden van een singer-songwriter of stook je de kachel op in je eigen yurt. Er zal een grote flextent met heaters en lounges aanwezig zijn waar je in de avond kan wegdommelen bij het vuur onder het genot van een muziekje.

Mocht je even van het terrein af willen, dan is er genoeg te doen in de omgeving. Zo kun je meerdere mountainbike routes in de omgeving afleggen, zijn er verschillende wandelroutes voor een micro-hike en kun je wild spotten op verschillende plekken in de vroege ochtendzon.

camping winterwoods yurts nederland winterwoods pop up camping yurt pop up camping winterwoods yurt in nederland winterwoods

Voor wie is Winterwoods?

Het is in principe een camping die geschikt is voor iedereen vanaf 20 jaar en gecreëerd voor iedereen die ervan houdt om een nieuw avontuur aan te gaan in de winter. Heb je nog nooit gekampeerd? Geen probleem! Op Winterwoods combineer je de vrije en spannende natuur met een knusse en luxe accommodatie.

Wanneer worden de Winterwoods vakanties georganiseerd?

Deze vakantiedagen worden op verschillende momenten georganiseerd deze winter (begin van het jaar)! Geef je op via www.winterwoods.nl/boeken. Het is mogelijk om de yurts voor 2 of voor 3 nachten te reserveren. Je kunt met minimaal 2 personen en met maximaal 4 personen in een yurt, maar het is ook mogelijk om meerdere yurts te boeken.

Wat is allemaal inbegrepen wanneer je een Winterwoods vakantie boekt?

De prijzen hangen af van het aantal mensen en de data van je reis, maar wat in ieder geval zit inbegrepen bij de prijs:

 • 2 of 3 overnachtingen in een traditionele yurt tent
 • Inrichting met houtkachel, bedden, stoeltjes, kleden, kastje, lampen & elektriciteit
 • Warm beddengoed & bedlinnen
 • Gebruik van de outdoor sauna & hottub
 • Yoga, massages & workshops in onze Dome tent
 • Optredens van singer-songwriters aan het kampvuur
 • Flextent met tafels, lounges & heaters
 • Kookset & stookhout voor je kachel

Optioneel:

 • Kookpakket met ontbijt, lunch & verse stoofschotels
 • Winterse stoofschotel, bereid boven het kampvuur
 • Wim Hof methode / Icemand clinic (bij genoeg aanmeldingen)

Enthousiast geworden? Hier kun je een vakantie met Winterwoods boeken! Tip: de pre-registers gaan heel snel, dus zorg ervoor dat je je inschrijft voor de pre-register anders zou alles al bezet kunnen zijn!