Valentijnsdag 2016

Valentijn bestemmingen: Dit zijn de meest romantische bestemmingen

Zin om weg te gaan op 14 februari? Ga naar een van deze Valentijn bestemmingen! Dit zijn misschien wel de meest romantische bestemmingen in Europa!

Romantische Valentijn bestemmingen

Vier Valentijn in Wenen en deel er een Sachertorte met je lieveling

Doe eens gek en ga dit jaar met Valentijnsdag naar Wenen! Slaap in het prachtige Hotel Daniel (in een kamer of in een trailer… Ook in Wenen kun je aan glamping doen!), koop vervoglens voor 5,- euro kaartjes voor de Opera (ga eventueel weg in de pauze als je het niet meer aan kunt) en eet jezelf vol met Schnitzel of zoete Sachertorte, de beroemde chocoladetaart. De volgende dag kun je Wenen ontdekken per fiets of ga de schilderijen van Gustav Klimt bewonderen in een van de musea in de stad.

(Verschillende) avondjes uit in onze hoofdstad: Amsterdam!

In Amsterdam zijn tijdens Valentijn heel wat leuke dates te plannen. Ga bijvoorbeeld naar Beter & Leuk voor een Valentijnsbrunch (17,50 euro p/p) en laat de toekomst van jullie liefde voorspellen door iemand die Tarot kaarten legt. Ga een nachtje logeren in het Volkshotel en maak gebruik van hun Valentijn Special waarbij je overnacht in een speciale kamer waarin je een Valentijn Goodiebag vindt, de minibar mag leeg drinken (die is namelijk inbegrepen in de prijs) en ‘s ochtends kun je samen wakker worden bij een Valentijnsontbijt bij Canvas (vanaf daar heb je heel mooi uitzicht over Amsterdam!). Oh en vier je Valentijnsdag zónder Valentijn? Dan moet je naar Roest! Op 13 februari vind namelijk het feestje ‘Vleeskeuring: Vind je Valentijn’ plaats waarbij je niet alleen je nieuwe liefde kunt vinden, maar ook kunt luisteren naar muzikaal glijmiddel, hmmmm!

Onder het mom van “You Only Live Once”, vier Valentijn in Venetië

Valentijn vieren in Venetië… Dit doe je natuurlijk niet zomaar. Of toch wel?! Waarom niet eigenlijk! Je leeft maar één keer, dus check of er betaalbare last minutes zijn naar Venetië en vier daar Valentijnsdag. Als er een stad romantiek ademt, dan is dat Venetië wel. Bezoek ook Burano (het zusje van Venetië dat je vind op 1 uur afstand met de ferry) en bezegel daar je liefde met een kus in een van de kleurige straatjes.

Op Valentijnsdag met de trein naar lovely Lille

Het is dichterbij dan Parijs en eigenlijk net zo leuk: Lille! Je kan er perfect shoppen, treint er zo naartoe met de NS en kan er fijn wandelen of fietsen. Spendeer je Valentijnsdag in Lille! De trein naar Lille kun je al nemen vanaf 29,- euro met NS Internationaal en een leuk hotel is Hotel Calm of het Calm Aparthotel.

Meer cadeau tips bekijken voor Valentijnsdag?

Hier hebben we nog een heel leuk lijstje staan met ultieme cadeaus voor reizigers!