9 über hippe reisgadgets voor een zonnige strandvakantie

Zand op je handdoek, angst dat je spullen worden gestolen of het gebrek aan muziek op het strand. Met de reisgadgets van deze week worden deze en meer problemen allemaal opgelost en kun je nog meer genieten van je strandvakantie!

Zo trotseer je zand op het strand

Zand in je haren, zand aan je handen, zand in je tas… Of al dat zand boeit je niets, of je hebt er een grandioze hekel aan. Hoe dan ook kom je altijd overal zand tegen als je een dagje op het strand hebt gelegen. Gelukkig hebben wij sinds vandaag een oplossing voor alle zand-haters, want met deze reisgadgets voorkom je dat je ooit nog zand tegenkomt op vervelende plekken. Deze tas kun je bijvoorbeeld aan de onderkant openmaken waardoor het zand in je tas door een gaas eruit kan vallen. Houd je er niet van om zand aan je handen te hebben, maar ben je wel fanatiek zandkastelen bouwer? Dan moet je deze werkhandschoenen zeker bestellen op Fancy.com. En dan last but not least, de handdoek waar geen zand meer op blijft liggen doordat het er gewoon doorheen valt! Wij vroegen ons alleen nog wel af hoe het er dan weer niet terug doorheen kan komen, maar goed misschien is daar iets geniaals voor bedacht.

Safety first met deze james bond reis gadgets

Waar laat je geld, jouw telefoon of hotelsleutels als je in een bikini op het strand ligt? Je hebt geen zakken om iets in op te bergen, een tas ben je vergeten. Maar… slim als je bent heb je wel een lege zonnebrandfles bij je waar je jouw spullen geheimzinnig in op kan bergen of deze gave paarse badmuts met rits! Niemand die ooit zal verwachten dat daarin iets waardevols zit. Maak je je geen zorgen over je waardevolle spullen, maar vind je het vooral belangrijk om drank mee te nemen? Dan kan je deze zonnebrandtube ook vullen met wat tequila of wodka. Cheers mate!

Super deluxe luxury travellers kunnen niet zonder…

Ben je een echte luxury traveller? Dan mag dit drijvende dienblad dat bestuurbaar is met een controller in jouw zwembad zeker niet ontbreken. Hoe krijg je anders een drankje of snack aangereikt als je op je luchtbed ligt te dobberen? Kun je niet zonder je eigen muziek, dan moet je zeker deze simpele geluidsversterker voor je iPad kopen. Wil je beide gadgets hebben, maar neem je liever maar één ding mee, dan is deze koeltas mét radio de reisgadget voor jou.

Welke reisgadgets laat jij niet thuis?

En verliefd geworden op een van bovenstaande gadgets? Je kan ze allemaal vinden op Fancy.com. Juist een andere suggestie? Laat dat dan horen in de comments hieronder!