cadeau reiziger foto printer canon

Mini fotoprinter: Met de SELPHY Square QX10 Canon fotoprinter print je je eigen foto’s thuis!

Binnen een paar klikken je eigen foto’s afdrukken op polaroid formaat? Dat kan met de mini fotoprinter SELPHY Square QX10 van Canon. Een giga handig en klein apparaatje, dat je eventueel zelfs mee kan nemen op reis, maar ook handig thuis bewaard wordt. Met de Canon SELPHY Square QX10 kun je jouw eigen geschoten beelden binnen no time afdrukken en de kwaliteit is net zo goed als wanneer je het bij een officiële printshop laat drukken. Maak jij net als ons onwijs veel foto’s op reis en ben je gek op foto’s in huis (of deel je ze graag uit aan vrienden en familie)? Dan ga je deze mini fotoprinter van Canon te gek vinden!

Ontdek dé mini fotoprinter van Canon

→ Meteen bestellen: SELPHY Square QX10 fotoprinter van Canon

mini fotoprinter fotoprinter canon

Een mini fotoprinter van Canon voor op reis of thuis

De Canon SELPHY Square QX10 is niet veel groter dan een telefoon, waardoor het een mega fijn apparaatje is om thuis in je kast te hebben voor het geval je ineens foto’s wilt afdrukken. Maar door het kleine en compacte formaat, kun je hem ook gemakkelijk mee nemen op reis! Extra tof als je op reis foto’s maakt, die je meteen uit kan delen. Stel je schiet een portret van een voorbijganger? Dan kun je deze direct printen en aan die persoon meegeven.

Print een collage of enkele foto

Je kan trouwens zelf bepalen of je een enkele foto afdrukt of dat je voor een collage kiest met deze mini fotoprinter. Deze collages kun je gemakkelijk maken met de app SELPHY Photo Layout die bij de fotoprinter hoort en zo kun je binnen no time je eigen draai geven aan de gedrukte foto’s. De foto’s zijn trouwens 6.8 bij 6.8 cm, een tof polaroid formaat dus!

selphy square fotoprinter van canon canon selphy square fotoprinter

Foto’s afdrukken vanaf je smartphone

Ideale aan de Canon SELPHY Square QX10 is dat je de foto’s zo afdrukt vanaf je smartphone, je hebt alleen een wifi verbinding nodig. Als je de printer hebt, moet je als eerst zorgen dat je deze oplaad, aanzet en vervolgens kun je met de app SELPHY Photo Layout binnen een paar klikken je foto’s afdrukken. Het connecten van je telefoon met de SELPHY is ook binnen een paar klikken geregeld. Er is namelijk een unieke QR code in elke SELPHY te vinden en als je de app hebt kun je daarmee de QR-code scannen en zo binnen een aantal seconden de apparaten koppelen. Schrik trouwens niet als je foto er eerst een paar keer in verschillende kleuren uitkomt, het afdrukken duurt zo’n 50 seconde, maar de foto moet een paar keer in en uit het apparaat komen voor hij helemaal perfect afgedrukt is!

Zwart, wit, mintgroen of roze: Welke kleur kies jij?

De SELPHY Square QX10 is in verschillende kleuren te vinden. Een classy witte of zwarte look, maar de printer is er ook in een mooie mintgroen en pastelroze kleur. Welke kleur is jouw favoriet?

Selphy square mini fotoprinter canon

De ideale mini fotoprinter bij je Canon camera

Je kan met de SELPHY Square Qx10 fotoprinter binnen no time foto’s van je Canon camera afdrukken, maar het is ook mogelijk om andere beelden die op je telefoon staan af te drukken. Wij fotograferen zelf altijd met de Canon EOS RP, vaak met een mooie groothoeklens. Wij vinden dit een ideale camera op reis, omdat hij niet te zwaar in gewicht is maar wel de kwaliteit heeft van een spiegelreflexcamera.

Bestel de Canon fotoprinter

Je kan de Canon SELPHY Square QX10 fotoprinter gewoon bestellen bij Bol.com, de prijs is 159,95 euro.

Meer fotografie tips lezen

Lees ook: