Geardropper kampeeruitrusting huren

Geardropper: Huur een complete kampeeruitrusting op jouw favoriete bestemming!

Je kent die avontuurlijke roadtrips wel: Tentje onder een prachtige sterrenhemel, een helder meer in de achtergrond en een groepje vrienden rond het kampvuur. Met Geardropper wordt het opeens wel heel makkelijk om een aantal dagen precies zo’n roadtrip te beleven. Via Geardropper huur je namelijk gemakkelijk kampeerspullen op verschillende bestemmingen in Europa en hoef je dus niet zelf al je gear met het vliegtuig mee te nemen of vooraf in te kopen.

Geardropper kampeeruitrusting huren

Stel zelf je gear set samen en vlieg naar een toffe vakantieplek!

Normaal gesproken kost kamperen heel wat tijd en moeite: Je moet veel spullen van tevoren aanschaffen en vervolgens zit je een behoorlijk aantal uren in de auto om bij je bestemming te komen. Via Geardropper is het nu mogelijk om voortaan gewoon op de bestemming zelf de kampeerspullen op te komen halen, zodat je niet alles vanuit Nederland hoeft mee te slepen. Je kan dus lekker makkelijk met het vliegtuig op vakantie en nog steeds voor die kampeerervaring gaan. Goedkoop vliegticket, leuke huurauto en je bent onderweg, terwijl je ook nog eens de brandstof bespaart die je normaal zou verbruiken om naar je vakantieland toe te rijden!

Huur een basic, standard of comfort kampeerset

Je kunt op de website zelf samenstellen waaruit jouw package moet bestaan en op welke locatie jij wilt dat je set klaarligt. Zo heb je basic, standaard en comfort kampeeruitrustingen. Je kan er zelfs voor kiezen om je tentje van tevoren al op te laten zetten, zodat je een relaxte eerste nacht tegemoet gaat.

Geardropper kampeeruitrusting Geardropper kamperen huren kampeerspullen

Op welke bestemmingen kun je Geardropper gebruiken?

Momenteel zijn er op 14 locaties in 8 verschillende Europese landen uitrustingen op te halen en dit aantal groeit gelukkig snel. Of je nou de voorkeur hebt voor de ruige natuur van Scandinavië, of liever aan de warme kust in Portugal bent: er zijn diverse plekken waar je kampeerspullen kan huren.

De verschillende servicepoints waar de kampeerspullen zijn op te halen, zijn allemaal kleinschalige natuurcampings. Wanneer je dus besluit om de eerste nacht op een camping door te brengen, ben je er in ieder geval van verzekerd dat je op een rustig plekje in de natuur bent, weg van de grote massa.

Wil je zelf eens rondneuzen welke bestemmingen er zijn en wat voor kampeerspullen allemaal te huur zijn? Check dan www.geardropper.com of volg Geardropper op Instagram voor toffe reisinspiratie.