In het MiMo district in Miami vinden we het Vagabond Motel. Een boutique hotel, dat in een retro sfeertje is (her)ingericht. Felle kleuren komen je hier en daar in de lobby en hotelkamers tegemoet, er is een sparkling pool en wanneer je de ramen van je hotelkamer opent kijk je uit op een met palmbomen gevulde tuin. Zo fijn! Het Vagabond Hotel zou met haar inrichting zo als decor voor een film kunnen worden gebruikt, dat zich afspeelt in de jaren ’50. Al moet je je door het design niet laten misleiden, want ook al doet het een tikkeltje retro aan, het hotel is tegelijkertijd hyper modern. Benieuwd geworden naar dit hotel in Miami? Check hieronder de foto’s en lees meer over onze ervaring!

Vagabond Hotel: Live Glamorously. Choose Fabulously.

Bijzonder overnachten in Miami

Als het aan het Vagabond Hotel ligt, zou een bezoekje aan Miami gefocust moeten zijn op helemaal tot rust komen en je hart volgen. Tenzij je hart zegt dat je iets geks moet doen, zoals sokken in sandalen dragen. Gelukkig doen wij dat laatste niet (oh, hell no!) en hebben we hier gewoon heerlijk kunnen chillen.

Flashback to the fifties

Het Vagabond Hotel is een grappig en leuk ingericht hotel, met een knipoog naar de jaren ’50 en tegelijkertijd is het juist ook onwijs hip. Retro-luxe, zoals ze het zelf zouden omschrijven. Wij sliepen in een kamer met een gaaf behang, een kleurig bed, funky stoelen en een tof bureau dat een beetje Scandinavisch aan deed, handig voor als je toch nog iets moet doen (bloggen bijvoorbeeld!). Onze favoriete plek in het Vagabond? Het zwembad! Denk er een warm zonnetje boven en je bent hier echt helemaal in je element.

Vagabond motel palmbomen Vagabond motel tuin Vagabond motel miami

In de buurt van het Vagabond Motel

Ook is het Vagabond Hotel een prima uitvalsbasis voor je bezoek aan Miami. Je kan vanaf hier makkelijk leuke plekken bezoeken, zoals de stranden maar ook de Aventura Mall of het Wynwood District. Oh en wil je een hapje eten? Dan kun je bij het Vagabond Hotel ook meer dan goed terecht. Er is een fijn restaurant en leuke bar te vinden!

Ook een nachtje in het Vagabond Hotel slapen?

Je vindt het Vagabond Hotel in Miami op Biscayne Blvd 7301, in het MiMo district van Miami. Niet direct aan zee dus, maar door de tuin mét zwembad is dat echt geen probleem. De hotelprijzen bij het Vagabond Hotel beginnen vanaf 139 dollar per nacht voor een kamer. Er zijn in totaal 45 kamers, dus het is een middelgroot hotel, dat tegelijkertijd retro aanvoelt door de meubels uit jaren ’50 als hyper modern door de tech-savvy gadgets. Check op hun site de meest actuele prijzen en beschikbaarheid of boek je kamer via Booking.com (is vaak voordelig).

Bekijk ook onze Florida vlog

Bijzonder overnachten in Miami | Back to the fifties in het Vagabond Motel
Sfeer9
Kamer9
Locatie7
Ontbijt6.5
Prijs8
Things we loved
  • Retro-inrichting van het Vagabond!
  • Het zwembad en de palmbomentuin
  • Prijs-kwaliteit is goed voor Miami
What could be better
  • Als je graag dichtbij het strand verblijft, dan is dit hotel misschien niet wat je zoekt
7.9Totale score

Over de auteur

Roëll de Ram
Founder & travelblogger

Hi, mijn naam is Roëll en ik ben de oprichtster van We Are Travellers! Een aantal jaar terug maakte ik mijn eerste backpackreis naar Brazilië, al snel volgde een wereldreis van 6 maanden en inmiddels kan ik niet meer zonder avontuur. Ik woon in Utrecht, maar reis nog meer dan eens de wereld over. Op We Are Travellers deel ik mijn tips voor de wereld met je.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.